Ремонт на батерии и смесители

В практиката на екипите на 151® сме срещали немалко проблеми с батерии и смесители, които водят до неприятни течове. Последните са причина за по-високите сметки за вода и щети във вашите мокри помещения. За да се предпазите от този вид проблеми, е желателно да се свържете с нашата фирма за ВиК услуги и строителство, която ще ви съдейства да излезете от ситуацията.

Историята сочи, че развалената батерия може да даде разход на 20 хил. литра вода за една година, което не е никак малко. Не бива да чакате това да се случи, тъй като извършването на ремонт на батерии и смесители ще ви излезе далеч по-евтино. По този начин спестявате пари и в същото време помагате на природата, като свеждате разхода на вода до абсолютен минимум.

Ако не може да се направи ремонт на батерията и/или смесителят, то може да се наложи тяхната подмяна. Ние от 151® ще се нагърбим с демонтажа на старата батерия и монтажа на новата, за да забравите за патилата, които сте изпитвали до този момент. Ефектът от нашата работа ще се забележи бързо, след като видите по-ниските сметки за вода и забравите за дразнещите шумове.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Какво предлагаме при ремонт на батерия и смесител?

Смесителните батерии се различават по предназначението си. Клиентите могат да имат нужда от ремонт на смесител за баня, кухня, душ, вана или биде. При всички случаи ние ще открием повредата, и ще предложим решение на потребителя. Ако дефектът не може да се отстрани посредством ремонтиране, то ние фирмата ни ще предложи подмяна на части и материали.

Смесителните батерии биват с една или две ръкохватки, като от водещо значение е местонахождението на смесителя. Последното може да бъде на стената или на самата мивка. Не се притеснявайте, тъй като сме в състояние да демонтираме смесителя и батерията, без значение къде са фиксирани те. Главната ни цел е да върнем тяхната функционалност и вашия комфорт.

Не прибързвайте с покупката на нов смесител и батерия, ако имате проблеми. По-добре направете консултация с нашите специалисти от 151®, защото можем да ви предложим изход от ситуацията, след като извършим необходимия ремонт. Това ще ви струва много по-евтино, отколкото ако се насочите към ново оборудване за баня и кухня. Очакваме да ни се обадите.