Ремонт и настройка на тоалетни казанчета

Тоалетното казанче може да доведе до повишение на потреблението на вода. Много често потребителите се оплакват от непрекъснати шумове и загуби на немалко количество вода. В този ред на мисли нашата фирма 151® предлага качествен ремонт и настройка на тоалетни казанчета, за да се възстановят нормалните им функции, и да не създават главоболия на хората.

Обикновено повредите на тоалетното казанче, се отнасят до пусковия или пълнещ механизъм. Често срещана гледка са казанчета, при които отсъства спирателен кран. Препоръчваме такъв да бъде монтиран, за да може да се спре водата при ремонт на казанчето. По този начин техниците ще могат да свършат по-бързо своята работа, без да се налага централно спиране на водата.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Може би най-неприятния момент при разваленото казанче, е големият разход на вода. Това се случва, когато казанчето тече напразно и товари сметките ви. В такъв случай е от водещо значение да се открие повредата, за да бъде отстранена своевременно. Важен момент е, че различните казанчета използват специални механизми, така че преди покупка на части, трябва да направите консултация с професионалист. Другият вариант е да поръчате директно услуга от 151®.

Шумните казанчета също не са на почит от потребителите. Нощно време те правят много лошо впечатление и на съседите. Всичко това налага намесата на ВиК фирма, която да се заеме с ремонт и настройка на тоалетни казанчета. В някои случаи може да се наложи и подмяна на самото казанче, ако то е дефектирало с времето. За целта повикайте нашите експерти да направят оглед.

Немалко са оплакванията на домакинства за повреден бутон на тоалетното казанче. И тук можем да се намесим, като сменим бутона с чисто нов, който няма да ви създава неприятности. Не на последно място припомняме и за опцията да сложим нов и функционален спирателен кран.

Защо да се обърнете към 151®?

Нашата фирма извършва ремонт и настройка на тоалетни казанчета, като предлага монтаж и демонтаж, смяна на бутон, инсталация на спирателен кран и настройка на казанчето. Работим на ниски цени, но това не е за сметка на качеството, а защото искаме да бъдем максимално полезни на нашите клиенти. За повече информация използвайте посочените координати за контакт в сайта.