Фирма за растерни и окачени тавани в София

Фирма 151® предлага монтаж на растерни и окачени тавани за баня и кухня. Ние сме запознати с интеграцията на тези тавани във вашите помещения, така че не се колебайте да ни повикате, за да ги поставим във вашия дом или офис. Работим бързо и качествено, като даваме гаранция за изпълнението на поставените от вас задачи, без значение какви са те.

В следващите редове ще ви дадем кратка информация какво представляват растерните и окачените тавани и защо те са подходящи за мокри помещения или кухни. От написаното можете да прецените, дали си заслужава да инвестирате средства в този вид тавани, за да постигнете повече комфорт в обектите си и да се радвате на висока функционалност.

Тези тавани се изграждат със съдействието на T и L образните профили легнали върху квадратни или правоъгълни пана с различен размер. Ако се монтират в мокрите помещения, се налага паната да държат висок процент влагоустойчивост. Монтажът трябва да се извърши много прецизно, за да не се появява влага, течове, мокри петна и други неприятни щети.

Екипът ни предлага монтаж на растерни тавани за баня, така че да не изпитате никакъв дискомфорт. Не се притеснявайте за самите ремонтни дейности, защото те не са съпроводени от натрупване на смет и мръсотия. Монтажните дейности се случват чрез употребата на специални инструменти, с чиято помощ се получават естетически издържани резултати.

Окачени тавани за кухня - как да ги монтираме?

Монтажът на окачени тавани за кухня приспада към наличните системи за сухо строителство. Имайте предвид, че окачените тавани за кухненски помещения, не са само средства за декорация, но имат и определена функционалност. Те не допускат появата на течове и влага, което е много важно за всяко съвременно домакинство. Разбира се, за да изкарате най-добрите им черти, е необходимо да се извърши правилен монтаж от добри специалисти.

Винаги сме споделяли мнението си, че самоинициативите по монтаж на окачени тавани за кухня, не са разумно решение. В много случаи ние от 151® се намесваме, за да коригираме грешки при монтирането, така че по-добре ни повикайте още от самото начало. Ние ще се погрижим да получите вашите растерни и окачени тавани, без абсолютно никакви проблеми.