Фирма за продухване на тръби в София

Профилактичните прегледи на водопроводната инсталация са особено важни и при някой от тях може да се случи така, че да установите, че се нуждаете от услугата продухване на тръби.

Ще спестите време и разходи от големи ремонти чрез извършването на профилактични прегледи на водопроводната ви система от специалисти в сферата. Фирма 151® разполага с професионално оборудване, което служи за диагностика и продухване на тръби. Специалистите от компанията ни ще направят цялостен преглед и ще проверят състоянието на сифоните, тръбите и отводнителните канали. Също така те ще установят и ще отстранят започващите запушвания, а ако бъдат установени проблеми като пукване на тръби или разхерметизиране и други подобни, ще предприемат необходимите мерки за тяхното отстраняване.

Изпълняваме пълната гама от услуги по отпушване на канализация в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Съществуват разнообразни причини за запушване на канализацията. Запушването може да с случи поради коренови прораствания или пък като последица от счупване или разместване. Друга възможна причина са напели и отлагания в канала. Може също запушването да е заради препятствия, попаднали вътре, като твърди предмети или строителни отпадъци.

Съществуват и други дефекти, причиняващи запушване, увреждане, течове, прекъсване на комуникации, спадове на налягането и т.н.

Ние не само ще отстраним проблема за момента, но и ще установим причината за възникването на проблема. Така ще ви дадем съвети и насоки как да действате и какво трябва да бъде предприето, за да може за в бъдеще да не възниква подобен проблем. Ако все пак често се стига до запушвания, предлагаме на клиентите ни да извършим видеодиагностика. Тогава, макар и проблемът да не е виден на пръв поглед, ще бъде открит.

Отпушване на канали

Предлагаме отпушване на канали с помощта на нова и висококачествена техника!

Отпушването може да бъде извършено с вода под налягане. Такава машина се използва при хоризонтални канали с по-голям диаметър от 110 mm. Работи с дюзи, които са с различно приложение, едно от които е продухване.

Отпушването на канализация може да се осъществи и с високонапорна помпа. С нейна помощ вътрешността на тръбите се прочиства старателно от гъсто залепнали мастни отлагания, кал, текстилни материали, чакъл, пясък и глина. Работи и с дюзи за продухване.