Префугиране на баня

Керамичните облицовки са между предпочитаните покрития в жилищно и общественото строителство заради своята универсалност, чудесните експлоатационни качества и разнородните възможности за оформление и дизайн. Също както и всичките останали системи, служещи за изпълнение на помещенията, по същия начин и керамичните облицовки имат нужда от периодични грижи с цел съхранението им напред във времето.

Сред най-натоварените части, когато става дума за керамични покрития са фугите – разстоянието между отделните плочки. Случва се често обаче, заради най-различни проблеми като например избор на нискокачествени материали, грешно полагане, недостатъчна поддръжка или пълната ѝ липса и др. да се стигне до увреждането им. За да се съхранят възможно най-дълго, трябва да се подходи много отговорно към изпълнението на фугите. Естествено, изисква се и професионализъм. Фирма 151® разполага с всичко необходимо за качественото префугиране на банята Ви. Свържете се с нас за повече информация.  Може да заявите оглед, а когато дойдем на място, ще видим от какво точно се нуждаете, как да бъде изпълнено и според размерите на банята ще Ви предложим цена за услугата.

Нерядко след дълготрайна експлоатация самите облицовки са запазили визията си и своето качество, а в същото време фугите между плочките са увредени сериозно. Случва се така, защото фугиращите смеси представляват порест материал. Сам по себе си той в определен момент вече бива застрашен от възможността за поява на петна или за възникване на механични увреждания и пукнатини.

Фирма 151® предлагаме префугиране на баня. Реновирането на увредените вече стари фуги би ви спестило доста сериозни ресурси, като едновременно с това ще вдъхне и нов живот и освежена визия на цялостния вид на плочките в банята.

Полезни съвети

В случай, че се извършва само частично префугиране на банята, особено важно е да бъде открит точният цвят, подходящ за фугиращата смес. Така ще бъде избегнат рискът от възможно формиране на несимпатични цветови разлики в различни участъци от помещението.

Важен фактор, с който също трябва да се съобразите и да го имате предвид е сигурността във възможно най-дълготрайната стабилност на подбрания цвят. Доверете се на фирма 151®, защото работим професионално и единствено с продукти, които гарантират съхранение на първоначалния вид на фугата.