Премахване / отстраняване на влага в София

Появата на влага по стените и тавана е неприятен момент за всяко домакинство. За никого не е тайна, че наличието на влага спомага за повишения разход на електрическа енергия през зимата, тъй като водата нарушава изолационните свойства на таваните и стените, което налага по-мощно отопление, за да се изпари влажността. Разбира се, това не единствения проблем.

Прекалено високата влажност води до поява на плесен, разрушаване на плочки, скъсване на тапети и още куп проблеми. Ние от 151® предлагаме отстраняване на влага чрез използване на специална техника, от сорта на влагоабсорбатори, калорифери или инфрачервени печки. Екипът ни е готов да направи всичко по силите си, за да премахне влагата от дадения обект.

Заемайки се с отговорната задача – премахване на влага, ние ще действаме решително във всяка една ситуация. На първо време ще установим откъде идва влагата, а след това ще вземем конкретни мерки за нейното отстраняване. По-важното е, че специалистите ни ще се намесят още преди появата на първите щети. Ето защо трябва да се бавите с повикването ни.

От опит знаем, че студените повърхности в дома ви, са най-застрашени от поява на влага. Там ще съсредоточим най-големите си сили, за да разрешим проблема. В задълженията ни влизат понижаване на влажността на въздуха в даденото помещение, защита на засегнатите от влажността места и не на последно място повишаване на температурата на засегнатите зони.

Имаме необходимия опит за премахване на влага от всякакви обекти и няма да ви бавим много с тези нелека работа. Освен това гарантираме качеството на нашите услуги, така че да бъдете сигурни в избора си. С наша помощ ще забравите за влагата по стените и таваните, както и за течовете във всяка една част на жилището ви. Повикайте ни и ще останете доволни.

Скъпи ли са услугите по отстраняване на влага?

Не, не бихме казали, че премахването на влагата е скъпа услуга. Единственият вариант, при който може да се наложи да направите по-сериозна инвестиция, е когато влагата е нанесла големи щети, които трябва да оправяме. Фирма 151® ще посети вашия обект, за да се запознае със ситуацията. Според моментното състояние на имота ще определим и цената.

Повече за цените на нашите услуги ще можете да прочетете тук в нашия уебсайт.