Фирма за почистване на септични ями в София

За по-голямата част от септичните ями има риск да се препълнят с отпадни води, това се случва, когато дебитът на водата надвиши способността за попиване на самата яма. В този ред на мисли е добре да използвате фирма за почистване на септична яма, която използва необходимата техника за тази цел. Ние от 151® предлагаме тази услуга и можете да се възползвате от предложенията ни.

Изпълняваме пълната гама от услуги по отпушване на канализация в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Ние притежаваме модерна техника за диагностика и инструменти, с чиято помощ почистваме различните типове септични ями. Това, което можем да гарантираме е, че ще разбием твърдите образования в ямата и ще преминем към изпомпването на отпадните води. Съдържанието ще бъде отведено и изхвърлено на предназначено за това място. Работим качествено и на наистина достъпни цени.

Редом с това извършваме и дезинфекция по предварително желание на клиента. Притежаваме транспорт и апаратура, за да извършим всичко както трябва. След намесата ни ще се радвате на чистота и възможност да използвате съоръжението по предназначение за дълъг период от време.

До какво води препълнената септична яма?

Освен неприятните миризми и мръсотията, ще се сблъскате с проблеми, от сорта на преливане и невъзможност за използване на тоалетната. Това са все сериозни причини да извършвате профилактично почистване на няколко месеца, като точният срок зависи от размерите на септичната яма. Ние ще Ви дадем по-детайлна информация, когато се свържете с екипа ни.

Продължителното използване на септични ями, без професионално почистване е голям проблем, който не бива да се неглижира. В този ред на мисли потърсете пакетната услуга по почистване и дезинфекция със специален препарат. Извършвайки тази работа получавате чистота, комфорт и приятен аромат. Ето защо Ви препоръчваме да ни се обадите, за да постигнем пълен успех.

Цени и информация

Цената за почистване на септична яма зависи от нейния размер. По-конкретни цифри ще получите, ако позвъните на телефона ни или ни оставите имейл. Влизайки в контакт с нас ще Ви информираме за цената за посещение на адреса, времето за почистване и всичко, което Ви касае!