Добри електро майстори за подмяна на ел инсталация на кухня

Ако ви предстои да правите ремонт на жилището си и сте взели решението да смените старата си ел инсталация на кухнята, можете да се доверите на екипа от 151®.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Когато извършваме ремонт или подмяна на ел инсталации спазваме всички нормативни изисквания. Съобразяваме се с Наредба 3 за устройството на електрическите уредби и за електропроводните линии. Също така гарантираме безопасност при експлоатация на подменената от нас инсталация в кухнята. В състояние сме да ви предложим ефикасно и наистина бързо решение на проблемите ви. При подмяна на ел инсталация на кухня използваме винаги само качествени материали и прилагаме техника, които, използвани в съчетание с добрите технологии правят още по-дълго времето за безопасна експлоатация на електрическата ви инсталация. Професионално и бързо откриваме и отстраняваме различни електрически аварии в дома ви и можем да подменим кухненската инсталация. Предлагаме ви и възможност да доставим и материалите, необходими за предстоящия ремонт и ще получите коректно обслужване.

Нашият екип е съставен от квалифицирани електроспециалисти, които имат богат опит и сериозен стаж в сферата на енергетиката. Освен услугата по подмяна на ел инсталация на кухня, извършваме и производство и пренос на електро енергия, изграждаме електрически инсталации, връзваме и пускаме електродвигатели и още много други.

Оглед от нашите специалисти

За да сме наясно за какво точно става въпрос и за да можем да ви направим конкретна ценова оферта, трябва да извършим посещение на място!

Предлагаме подмяна на ел инсталация на кухня, но освен това фирмата извършва и ремонт на съществуващи вече електрически инсталации.

Ако имате нужда от извършването на каквито и да било услуги, свързани с ел инсталации в дома или офиса ви, свържете се с нас. Ще извършим необходимото за вас бързо, качествено и професионално. Предлагаме и поддръжка на ел инсталации.

Предлагани услуги

Извършваме ремонт на съществуващи ел инсталации и подмяна на ел инсталация на кухня. Подменяме захранващи линии и извършваме смяна на апартаментни табла. Ремонтираме и подменяме стълбищно осветление. Ремонтираме професионална и битова техника. Можем да отстраним всякакви видове електрически повреди. Ремонтираме ел табла.

Работим с гъвкавост в работното време и се отзоваваме бързо в случаи на аварии. Извършваме цялото обслужване на атрактивни цени!