Подмяна на ел инсталация в апартамент в София

Смяна на ел инсталация на апартамент или направата на ел инсталация е работа за професионален електро техник, с каквито разполагаме ние от 151®. Електрическата инсталация представлява една от основните инсталации, които съществуват във всяка съвременна сграда.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Електрическата инсталация има задачата да служи за пренос на  енергия.  Ел инсталацията е съставена от електрически кабели, както и електрическа апаратура, служеща за контрол и за обезопасяване на самата ел инсталация. В нея има електрически ключове и ел контакти, като с тяхна помощ управляваме електроуредите в апартамента си.

Електрическата инсталация с течение на времето се износва и се амортизира по различни причини. Тогава се налага да се извърши смяна на ел инсталация или пък тя да бъде ремонтирана. Ремонт може да е нужен само в даден участък и зона с цел да продължи нейното нормално функциониране. Промяната  в електрическата инсталация често се налага и с цел тя да бъде разширена. Подмяна на ел инсталацията с тръби може да се извърши и без къртене и разбиване. Останалите видове, които са с директно полагане обаче, винаги налагат рязане, преправяне и къртене.

Ел инсталация на апартамент

Под подмяна на ел инсталация на апартамент трябва да имаме предвид изискванията, които се прилагат по отношение на жилищна сграда. Възможностите може да бъдат да се изградят електрически инсталации , които да са еднофазни и трифазни. Съответно могат да бъдат двужилни или трижилни, четирижилни или пък петжилни. Какъв е броят на жилата може да бъде определен от номиналното напрежение и от наличието на директен заземителен контур, които да излиза от електрическото табло. Трябва да се има предвид, че основен елемент във всяка една електроинсталация на апартамент е електрическото табло.

Смяната на електрическа инсталация е свързана със смяната на електрическите кабели, електрическото табло и електрическите връзки.

Защо да изберете нашите услуги?

Ще извършим подмяна на ел инсталацията в апартамента ви бързо и качествено, като крайният резултат ще бъде със сигурност точно такъв, от който да останете истински доволни. Работим на отлични цени, така че ако се нуждаете от тази услуга, не се колебайте да се свържете с нас. Доверете ни се.