Ние от 151 сме професионалисти в областта почистване на канали. Потърсете ни, ако имате запушена канализация, а ние бързо ще установим от къде идва проблема, какъв е видът на запушването и ще Ви предложим как точно да се справим с него.

Разполагаме с професионална техника и с квалифициран персонал за извършване на услугата отпушване на канали с фекалка. Тази специфична дейност я осъществяваме с помощта на автомобил, който е специализиран за целта.

Признаци за запушване на канала

Ако забележите, че при използването на санитарни прибори у дома като мивки, вани, подови сифони и тоалетни не успява да поеме водата, изливаща се в нея, значи, че каналът ви е запушен.

Има различни методи за отпушване, като един от тях е с фекалка. Ние от 151 като специалисти ще преценим при оглед как да отпушим канала Ви и ще подберем възможно най-добрият начин.

Други външни признаци за запушена канализация

Ако при влизане в сградата – къща, блок, кооперация или друго, се усеща лоша миризма от фекална вода, това е знак за запушена канализация. В такива случаи вижте дали мазетата не са започнали даже да се пълнят. Когато не се вижда, може да отворите капака и да погледнете в ревизионната шахта дали в нея няма вода.

Съвети

При всички положения най-добре е да потърсите специалисти при проблеми с канализацията. Ние от 151 сме на Ваше разположение. Имаме и фекалка, с която безпроблемно да отстраним запушването.

Ето няколко съвета, към които е добре да се придържате, докато ни повикате и се отзовем на адреса.

Когато санитарните прибори не успяват да поемат водата, веднага спрете притока! Ако без да пускате вода, фекална вода не спира да извира от тях, помолете съседите над апартамента Ви временно да не пускат вода, преди да се отпуши канала. Не поставяйте предмети на капаците от ревизионните шахти. В никакъв случай не ги замазвайте, защото трябва лесно да се отварят!

Заблуди за отпушването на канали

Ако имате проблеми със запушени канали, отново Ви напомняме, че трябва да потърсите професионалисти. Вероятно сте чували много „трикове“, но имайте предвид, че те не действат!  Сода и оцет няма да отпушат канализацията ви. Солта със сода също няма да помогне! Ние от 151 можем да отпушим канала в сградата с фекалка за минути. Свържете се с нас при проблем!