отпушване на тоалетниЗапушената тоалетна не търпи отлагане, като е необходимо да извикате опитен водопроводчик, който разполага с необходимите инструменти, машини и, разбира се, богат опит в тази област. Когато Вие ни ангажирате да отпушим Вашата тоалетна, ние не оставяме нищо на случайността - разполагаме с всички необходими инструменти.

Хигиеничният характер на нашите услуги за отпушвания и нашите квалифицирани водопроводчици означават, че Вашата тоалетна ще функционира правилно и безпроблемно след приключване на ремонтните дейности.

Ще положим всички необходими усилия да отпушим тоалетната, доколкото е възможно с най-съвременна техника, но има няколко причини, поради които тоалетните се запушват отново и отново. Час от тях са:

  • Пукнати и ръждясали тръби - от грубите ръбове на водопроводната инсталация е възможно да застанат отпадъчни материали от тоалетната, което води до повторни запушвания. Ако това е така, ние ще Ви препоръчаме други действия за отремонтирване и премахване на наличния проблем, като смяна на тръби и щрангове.
  • Други препятствия - препоръчваме Ви никога да не изхвърляте изкуствени материали в тоалетната, като мокри кърпички, дамски принадлежности и т.н., тъй като те могат да заседнат в тоалетната или във водопроводната инсталация, което причинява запушване. Внимавайте също така за детски играчки и други обемисти материали, тъй като те лесно причиняват запушване на тоалетната.

Цени за отпушване на тоалетна 2020г.

Посочените цени са с включен ДДС.

За повече информация вижте пълния ни ценоразпис за Отпушване на канали в София или се свържете с нас за безплатен оглед!

Описание Мярка Цена
1 Ръчно отпушване на тоалетна. бр. 50.00 - 80.00
2 Машинно отпушване на тоалетна - канал ф110. бр. 75.00 - 120.00