Bързо отпушване на канали и мивки в София

При наличие на запушена мивка повечето домакинства прибягват до използване на препарати. В някои случаи те се справят с проблема и не се налага намеса на водопроводчик. Ако обаче мазнините са нахлули на голяма дълбочина, препаратът може да се окаже безсилен. В този ред на мисли Ви трябва добър каналджия, който да отстрани аварията. Специалистите от 151.bg са на ваше разположение. Екипът ни се справя с най-сериозните запушвания на всякакви видове мивки.

Отпушване на мивки

Цените са важни? Даваме ви лесен достъп до нашата ценова листа – натиснете бутона!

Как успяваме да противодействаме на запушената мивка?

В началото, е нужно да се анализира запушването, за да се види причинителя и къде е заседнал той. Ние прилагаме различни техники, сред които използване на вакуум, специални инструменти и химически пособия. От значение е дали проблемът идва от сифона на кухненската мивка или е някъде по канализацията. И в двата случая обаче постигаме отличен краен резултат.

Имаме възможност за отпушване на мивки посредством чисто физически методи, както и с прилагането на вносни препарати с бързо действие. За нас е важно да се предотвратят евентуалните щети от сорта на течове, преливане на мивката, дискомфорт и така нататък.

Разбира се, винаги съветваме клиентите, да се свързват с нас, когато опитите за самостоятелно отпушване ударят на камък. В случай, че проблемът продължи по-дълго време, могат да станат цял куп поразии, а и самият ремонт ще струва по-скъпо, отколкото ако ни се обадите при първите симптоми. За вас ще работи квалифициран водопроводчик, който ще премахне аварията.

Кога да потърсите услуга за отпушване на мивки?

Ако вече сте опитвали различни препарати, но оплакванията от запушването продължат, то едва ли има смисъл да опитвате с различни телове и инструменти. Имайте предвид, че освен трудоемка работа, това ще Ви отнеме и много от времето. По-добрата идея е да възложите задачата на опитните ръце на ВиК специалистите на 151.bg, за да се отървете от това бреме.

В платформата ни ще намерите удобна и кратка контактна форма за запитвания, след попълването на която ще се снабдите лесно и бързо с точната услуга за почистване на канали на мивки. Работим на много достъпни цени, така че не се притеснявайте за този фактор.

Често задавани въпроси

Потърсете ни в случай, че запушването е по дълбоко и не можете да се справите сами с предлаганите препарати в търговската мрежа. Ние изпълняваме професионално отпушване, което винаги е ефективно и оставя клиентите ни доволни

Мивката е един от основните уреди във всяко домакинство и предвид активното й използване и замърсяванията са доста често срещани. Затова и доста често получава такива обаждания.

Всяка от услугите ни е подробно описана в сайта и можете да разгледате цялата категория. В някои случаи цените за отпушване на мивка се определят след оглед и преценка на място за сложността на отпушването, но винаги остава те да са разумно съобразени и изгодни.

4.7/5 - (1103 votes)