151® за бързо отпушване на канали и мивки

При наличие на запушена мивка повечето домакинства прибягват до използване на препарати. В някои случаи те се справят с проблема и не се налага намеса на водопроводчик. Ако обаче мазнините са нахлули на голяма дълбочина, препаратът може да се окаже безсилен. В този ред на мисли Ви трябва ВиК специалист, който да отстрани аварията. Ние от 151® сме на ваше разположение. Екипът ни се справя с най-сериозните запушвания на всякакви видове мивки.

Изпълняваме пълната гама от услуги по отпушване на канализация в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

В началото, е нужно да се анализира запушването, за да се види причинителя и къде е заседнал той. Ние прилагаме различни техники, сред които използване на вакуум, специални инструменти и химически пособия. От значение е дали проблемът идва от сифона на кухненската мивка или е някъде по канализацията. И в двата случая обаче постигаме отличен краен резултат.

Имаме възможност за отпушване на мивки посредством чисто физически методи, както и с прилагането на вносни препарати с бързо действие. За нас е важно да се предотвратят евентуалните щети от сорта на течове, преливане на мивката, дискомфорт и така нататък.

Разбира се, винаги съветваме клиентите, да се свързват с нас, когато опитите за самостоятелно отпушване ударят на камък. В случай, че проблемът продължи по-дълго време, могат да станат цял куп поразии, а и самият ремонт ще струва по-скъпо, отколкото ако ни се обадите при първите симптоми. За вас ще работи квалифициран водопроводчик, който ще премахне аварията.

Кога да потърсите отпушване на мивка?

Ако вече сте опитвали различни препарати, но оплакванията от запушването продължат, то едва ли има смисъл да опитвате с различни телове и инструменти. Имайте предвид, че освен трудоемка работа, това ще Ви отнеме и много от времето. По-добрата идея е да възложите задачата на опитните ръце на ВиК специалистите на 151®, за да се отървете от това бреме.

В сайта ни е предоставен телефонен номер, на който да ни се обадите, за да дойдем и да отпушим мивката ви. Работим на много достъпни цени, така че не се притеснявайте за този фактор.