Фирма 151® за отпушване на канали с ВОМА

На всеки в даден момент му се налага да се сблъска с проблема „запушен канал“. Много хора се опитват да го разрешат сами, но след пробите установяват, че това не е елементарна работа, както може да изглежда на пръв поглед. Какво остава тогава?

Потърсете нас – ние сме 151® и отпушваме канали чрез модерни технологии. Можем да се справим професионално с всякакви запушвания. Предлагаме и отпушване на канали с ВОМА.

Изпълняваме пълната гама от услуги по отпушване на канализация в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Какво представлява ВОМА?

Методът тип ВОМА всъщност представлява отпушване на канала с вода под доста високо налягане. За целта ние от 151® използваме машина, която служи при отпушване. Нейният тип е „Вома“, затова и методът на отпушване с нейна помощ е познат със същото име. Тя е подходяща най-вече за случаите, в които става дума за хоризонтални канализационни тръби, чиито диаметър е повече от 110 mm. Тази специфична машина функционира с дюзи, предназначени за различно приложение. Освен  за отпушване на канали, ВОМА може да служи и за почистване на канали от отлагания и мазнини, както и за продухване или за рязане на враснали корени.

Всеки канал е възможно да се запуши по редица най-различни причини. Запушването може да се дължи например на неправилна експлоатация. Друга възможна причина е наличието на отлагания от всевъзможен тип във вътрешността на тръбите. Каналът се запушва и при наличие на някакъв твърд предмет или пък на строителни отпадъци. Той може да се окаже и счупен. Това са основните причини за запушване на канал.

Съществуват различни методи за отпушване на канали. Значение има видът и местоположението на запушването, както и възможната причина. Ние от 151® разполагаме с професионални машини и всичко необходимо, така че не се колебайте да се обърнете за помощ към нас.

Запушените канали могат да се отпушат чрез фекалка, с механично задвижвана спирала, с ВОМА, с помпа Ротербергер или с високонапорна помпа. Съществуват и други методи, но това са най-често използваните.

Защо да изберете да Ви обслужим ние?

Екипът ни се състои само от професионалисти. Ще се отзовем на заявката Ви веднага и ще подберем най-подходящия начин за отпушване на проблемния канал. Имаме на разположение цялата нужна техника.

Крайната цена се определя след консултация с наш специалист на място (адрес). Стойността на консултацията е на стойност 30.00 лв., сума, която ако има възможност ремонта да се изпълни на момента, НЕ се начислява върху ремонтната дейност.

Минимална стойност на ВиК ремонт: 40.00 лв.

За записване на час за посещение свържете на посочените телефони – +359 877 151 153.