Откриване на теч с ултразвук в София

Течовете у дома са много неприятни. Влагата с неясен произход може да повреди голяма част от жилището, а и да доведе до здравословни неприятности. Ако имате проблем с теч от сифон, канализация или тръбопровод, можете да разчитате на фирма 151® в София, която ще помогне за локализирането на теча посредством използване на специална апаратура и ултразвук.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Тук е нужно да обясним, че откриване на теч с ултразвук, не представлява опасност за здравето на представителите на различните домакинства. Няма и никакъв риск за самото Ви имущество. Ултразвукът установява шумове, които човешкото ухо не може да чуе. Хващайки тези честоти на шумовете се намира и местоположението на теча. Не се налага къртене и разрушаване на стени.

Специалната апаратура с ултразвук работи безотказно, когато се откриват течове от тръби. Имайте предвид, че уредът не може да открие всякакви видове скрити течове. В такъв случай нашият екип работи с термокамера или други съвременни технологии. При наличието на спукана тръба, проблем със сифон или канални течове, ултразвуковата технология ще работи безотказно.

Защо да изберете фирма 151® в София?

Професионалистите в екипа ни работят на много високо равнище. Те предлагат откриване на теч с ултразвук, термомакера и други технологии. Няма вероятност причината за влагата да не бъде открита, а след като вече сме я установили можем да преминем към необходимите ремонти, за да Ви измъкнем от патовата ситуация. Ето защо можете да ни потърсите, когато имате нужда.

Течове от тръбопровода и канализацията са напълно възможни, а с тях идват и щетите за дадения обект. В този ред на мисли, не бива да се чака прекалено дълго, за да се извика специалист. За съжаление персоналът ни се е сблъсквал с апартаменти, при които влагате е указала много сериозно влияние и е довела до разрушения. Не чакайте това да стане и във вашия дом.

В уебсайта ни ще намерите нашите контакти. Чувствайте се добре дошли да позвъните на телефоните ни за връзка, както и да попитате всичко, което Ви интересува на имейл адреса ни.