Откриване на течове с термокамера в Пловдив

За клиентите предлагаме откриване на течове Пловдив, без къртене и оставяне на мръсни следи. Термографската камера е един от методите, за да локализираме теча, а след това използваме богат набор от инструменти, за да го спрем и предотвратим. Оставянето на течовете без надзор, може да доведе до поява на мухъл, грозни петна и дори наводнения.

В наши дни все повече потребители изпитват проблеми с течове в банята или на терасата. В този ред на мисли, е необходимо да се намерят добри специалисти, които да установят откъде идва водата и каква е причината за теча. Екипите от 151.bg извършват диагностика с термокамера, с чиято помощ фиксираме течовете и ги отстраняваме по възможно най-бързият начин.

151.bg е платформа със солиден опит в откриването и отстраняването на течове от баня или тераса, така че можете да ни гласувате доверие. Откакто отворихме врати успяхме да предотвратим сериозни течове и наводнения в стотици български домове. Сега предлагаме на домакинствата в Пловдив да се възползват от нашата работа, този път на една добра цена.

Откриване на течове Пловдив

Ако искате да получите информация за цените на този тип услуга – натиснете тук

Защо клиентите избират платформа 151.bg за откриване на течове Пловдив?

Не искаме да звучим нескромно, но немалка част от гражданите избраха именно 151.bg за откриване на течове Пловдив. Това не е случайно, а е в следствие на нашата коректност и лоялност. Екипът ни от специалисти обслужва потребителите с усмивка и обяснява всяко едно действие. При нас няма да срещнете арогантно поведение, скрити такси и други затруднения.

Едно от най-хубавите неща обаче си остават цените. Ние предлагаме едни от най-ниските цени за откриване на течове без къртене и със съдействието на специална апаратура. Малцина ще дадат толкова достъпни оферти, колкото ние сме подготвили за всеки, който се свърже с нас.

Как да се свържете с нашия екип?

В сайта ни можете да намерите удобен формуляр за попълване и връзка от всяка точка на страната. Попълнете го и ни го изпратете. Ние ще се свържем с вас, за да определим необходимите подробности и вашите лични изисквания около услугата за откриване ан течове, от която се нуждаете.  Персоналът ни поема грижата да ви върне бърз и точен отговор.

Ще се радваме да работим за вас!

Откриване на течове от фуги

Фугата представлява широко понятие, което се ползва в строителството. Навсякъде в една сграда има фуги. Срещат се на покрива,

Откриване на течове от парно

Ако искате да избегнете стария и труден метод за откриване на течове от парно чрез къртене, то трябва да се доверите на съвременните технологии и да повикате нашия екип, който ще направи диагностика посредством използването на термокамера…

Откриване на течове от подово отопление

Подовото отопление е отлично решение за дома, което включва в себе си тръби, чиято вода се затопля с помощта на котел. Ако обаче забележите наличие на влага в различните помещения предизвикана именно от пода…

Откриване на течове от подземни гаражи

В случай, че изпитвате затруднения поради теч от подземен гараж не изпадайте в паника – няма място за притеснения. Ние от 151® ще ви помогнем да се справите с този проблем. Фирмата ни предлага професионално извършване на услугата откриване на течове в подземни гаражи…

Откриване на течове с ултразвук

Течовете у дома са много неприятни. Влагата с неясен произход може да повреди голяма част от жилището, а и да доведе до здравословни неприятности.

Откриване на течове под земята

Ако забележите каквото и да било, което да ви наведе на мисълта, че може да имате проблем с теч под земята, предприемете мерки веднага, като се обърнете към екипа на 151®. Ние предлагаме професионално и успешно откриване на такъв тип течове..

Видеодиагностика на течове

Видео инспекцията на канали е съвременен и щадящ начин за извършване на диагностика на канализацията. Ако се нуждаете от такава услуга в София, обърнете се към специалистите в платформа 151.bg.

Откриване на течове в бани

За да намерим причината на теча, се доверяваме на модерните технологии. Използваме обучен екип от специалисти работещи с термокамера, която дава отлични резултати…

Откриване на течове от покриви

Само по себе си откриването на теч от покриви представлява трудност. Има различни методи, с чиято помощ може да се установи какво причинява теч, като много техници използват визуален контакт със съоръжението..

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът…

Откриване на течове от водопровод

Най-хубавото е, че при ползване на термокамера или ултразвук не се налага къртене. След извършване на нужната диагностика специалистите могат да се заемат с разрешаването му…

Често задавани въпроси

151® работи във всички по-големи градове и намиращите се около тях по-малки населени места. В Пловдив също разполагаме с подготвени екипи. Откриването на течове също е само капка от океана от ВиК услуги, които предлагаме. Но за останалите услуги можете да се поинтересувате лично, като ни позвъните и разговаряте с някой от колегите – оператори.

Най-напред трябва да проверим дали действително има теч от спукани тръби или нещо друго. След това, ако открием течове, с помощта на термография установяваме къде точно има пукнатина. Според мястото ѝ решаваме на място как да действаме по-нататък. Ако е на благоприятно място, пробиваме толкова голяма дупка, колкото да ни допусне до самото място. След това заменяме тръбата с нова. Проверяваме дали монтажът е направен както трябва, след което, ако всичко е наред, преминаваме към довършителните операции.

Бихме могли да замажем мястото, на което сме къртили или пробивали. Стига това да го искате Вие. Повечето клиенти избират сами да се справят с остатъка от работата, но ние сме длъжни да Ви информираме, че предлагаме и това.

Накрая си стискаме ръцете, прибираме инструментите и си заминаваме. Така всички са доволни, а Вие сте сигурни, че в дългосрочен план няма да имате проблеми.

4.6/5 - (1009 votes)