Фирма за откриване на течове с термокамера в Перник

Всички знаем колко опасни могат да се окажат течовете. Когато е наличен такъв, трябва бързо да го отстраните. Ако не реагирате своевременно, това може да доведе до редица проблеми като повреда на имущество, но не само. Влагата в помещението неминуемо се повишава, когато има теч, а това представлява и сериозна опасност за здравето за всички, пребиваващи в него.

Така че – бъдете особено внимателни и следете за наличието на такъв проблем. Ако забележите симптоми, веднага им обърнете внимание и потърсете услугите на специалист. Ако се намирате в Перник и околността, най-добрите специалисти ще откриете на 151®. Течовете може да идват от безброй много места, но едно е сигурно – ние можем да ви помогнем да откриете всеки един от тях.

Какво следва при наличие на скрит теч?

При подозрения за наличие на теч, без обаче видимо да може да бъде локализиран такъв, тогава се налага обследване за теч. Такова се извършва с помощта на термографска камера.

Нашите специалисти ви предлагат не само откриване на теч с инфрачервена камера, а също и отстраняване на теча.

Ултразвукът е друг от най-съвременните начини за откриване на теч. Практикуваме и него, както и много други актуални методи.

Защо да изберете точно нашите услуги?

Причините да изберете нас са много. Нека започнем с окончателния резултат, който в крайна сметка е най-важното. Ако изберете нас, със сигурност в края ще получите напълно качествено обслужване, за което ще заплатите напълно достъпна цена.

Екипът ни е квалифициран и всички, които го изграждат, са с богат опит. Фактът, че са изпълнявали много подобни задачи ги прави още по-ефективни. Освен безупречния екип, разполагаме и с още нещо важно – съвременна техника.

Защо техниката е важна?

Когато става време за откриване на течове, не само професионализма, но и техниката е от огромно значение. Разполагаме с много машини, като коя точно да използваме преценяваме според спецификата на конкретния случай. Благодарение на всичко това не е необходимо къртене, което е чудесно, защото в противен случай доста усложнява работата. В края къртене се извършва само там, където ще трябва да се отремонтира проблемът.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в Перник на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа