Откриване на течове от басейни с термокамера и ултразвук

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът, хидроизолацията и шахтите на басейна. Ние от 151® правим всичко това, като се доверяваме на специалната ни апаратура, която включва термографска камера, с която се извършват съответните анализи.

Огледът се извършва от начало до край. Проверката на тръбопроводите и канализацията е от ключово значение, а голяма роля и играе защитният слой на басейна. Термокамерата вниква дълбоко и вижда къде точно се намира теча, за да може да бъде отстранен той. Много често се налага смяна на хидроизолацията, ремонт на тръби и други подобни. Ето защо собствениците на басейни, които са станали жертва на течове, не бива да се бавят, а да се обадят на специалист.

Ние от 151® имаме дълъг опит в откриване на течове от басейни. До момента сме обслужвали много обекти и сме успели да намерим течащата вода и причинителите. По този начин дадохме ценни напътствия на потребители и майстори, като нашата помощ им помогна да коригират неприятната ситуация с течовете и да приведат съоръжението в нормално състояние.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Защо да се обърнете към нас?

От момента на съществуването ни до днес, сме разчитали и ще разчитаме на съвременните технологии. За нас термографското обследване е най-добрият начин да локализираме скритите течове от басейни, покриви, тавани, тераси и други. В силата на термографията се убедиха множество наши клиенти и останаха много доволни от свършената в тяхна полза работа.

Още повече, че ние сме от фирмите, които дават гаранция за всяка услуга. И, ако до този момент сте слушали истории, че гаранция за откриване на теч от басейн не се дава, то значи не сте  попадали на нашия екип. Ако искате да се възползвате от услугите ни, можете да позвъните на телефоните дадени в сайта, както и да ни оставите писмо на електронната поща. Благодарим Ви!