Откриване на течове между съседи

Скритите течове се срещат често, но когато става въпрос за течове от съседи, ситуацията е изключително неприятна. Затова ние от 151® предлагаме успешно откриване на течове от съседни апартаменти, като използваме термокамера и съпътстваща апаратура за извършване на дейността. Мисията ни е да установим произхода на теча и своевременно да го отстраним. Работим качествено и бързо с цел разрешаване на проблема.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Ние предлагаме извършване на услугата откриване на теч от съседи, като по този начин искаме да ви помогнем и да предпазим вашето жилище от неприятни явления. Такива могат да бъдат поява на мухъл, отлепване на плочки и дори наводняване. Разбира се, в повечето случаи течът от съседи може въобще да не е причинен нарочно. Щети обаче при всички положения има. Да се придържате към добрите междусъседски отношения е особено важно, защото специалистите ще се нуждаят от достъп до апартаментите.

Причини за теч от съседите

Съществуват редица причини, които са в състояние да доведат до неприятност като теч от съседите. Тревожното явление най-често се появява поради пробита тръба на студена и топла вода или пък запушване на вертикален щранг. Възможно е да се появят течове от проблеми като спукване на маншон на тоалетната или теч от душ кабината и още ред други причини. Без значиние каква точно е причината, ще се справим с откриването и отстраняването й по най-добрия възможен начин. Разполагаме с модерни технологии, които ползваме активно и с инструменти, които са в основата на качествено извършване на предлаганата услуга. Ако изберете да се свържете с нас за диагностициране и отстраняване на проблема, ще се убедите в отличната ни работа.

Предимства на фирмата

Нашата бригада е с богат опит в сферата на откриване на теч от съседи. Гарантираме, че работата ще бъде свършена по най-добрия начин. Течовете се установяват с извършването на обследване с термографска камера. Най-хубавото е, че при ползване на термокамера или ултразвук не се налага къртене. След извършване на нужната диагностика специалистите могат да се заемат с разрешаването му. От вас се иска само да ни осигурите достъп до двата апартамента.