Откриване на течове в бани

Ние от 151® сме специализирана фирма за откриване на течове в бани, на покриви, тераси и други. За да се справим с нелеката задача по локализиране на теч в дома Ви, използваме най-модерните технологии, сред които термографска камера, ултразвук и други. Вие можете да ни гласувате доверие, тъй като неведнъж сме доказвали, че сме номер едно в столицата София.

Вън от всякакво съмнение е, че банята е едно от най-уязвимите места в жилището, тъй като там се намират водопроводните щрангове за студената и топлата вода, отпадните води и прочие. Неведнъж сме работили в домове на клиенти, които се оплакват от постоянното разлепване на плочките им, както и от поява на мухъл. Всичко това се дължи на т.нар. скрити течове в банята.

За да намерим причината на теча, се доверяваме на модерните технологии. Използваме обучен екип от специалисти работещи с термокамера, която дава отлични резултати. Тук бързаме да успокоим клиентите си, защото ние не къртим стените, за да стигнем до теча. Единственото, което се налага в някои случаи е съседния апартамент на горния етаж да даде достъп на персонала ни.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Какво се прави след откриване на теч в баня?

В зависимост от причината довела до теча и разрушенията, които са настъпили в следствие на влагата се взимат специални мерки. В повечето случаи става въпрос за ремонт, който може да е чатичен, а може и да е основен. Ние винаги съветваме представителите на домакинствата в София да потърсят специализирана помощ още в първия момент, когато забележат необичайна влага.

Екипът на 151® предоставя услугата откриване на течове в бани, както и тяхното отстраняване. За целта посещаваме обекта, запознаваме се с аварията и преминаваме към действия. Крайната цена ще Ви бъде съобщена, след като извършим оглед на място и видим докъде е стигнала аварията. При всички случаи обаче ще се намесим решително и ще увладеем ситуацията. За повече въпроси по тази тема използвайте телефона ни за връзка или пишете на имейла ни.