Фирма за откриване на течове с термокамера в Бургас

В тази страница ще акцентираме върху услугата откриване на течове в Бургас. Ние от 151® сме запознати с течовете и щетите, които те водят след себе си. Мухъл, отлепване на плочки и тапети, наводнения и други, са само част неприятните моменти за собствениците на домове и офиси. Ето защо, ако и вие сте сред потърпевшите, не се бавете, а се свържете с фирмата ни.

До момента сме предложили откриване на течове в Бургас на стотици домакинства, а те от своя страна останаха доволни от нас. Тук бързаме да ви успокоим, че откриването на теч се извършва с термографска камера, което не налага къртене на стени. Работим бързо, чисто и без да оставяме неприятно впечатление. Екипът ни е добре обучен и подготвен за работата.

За разлика от много други “колеги” нашите майстори имат дълъг опит в диагностиката на течове с термокамера. По този начин не е нужно да чакате десетки часове, за да получите резултат. Екипът ни от специалисти ще фиксира теча и ще намери причината за него. Малко по-късно вече ще работим за отстраняването на тревожния фактор, който ви носи неприятности.

Защо да потърсите нашите услуги в Бургас?

Ние се стремим да бъдем конкурентоспособни и да предлага откриване на течове в Бургас на най-ниските цени. Добрата новина е, че това не е за сметка на качеството, а защото искаме да предложим изгодни услуги, от които да се възползват все повече хора. До този момент успяваме да постигнем много високи резултати в черноморския град и продължаваме напред.

Не си правим самореклама, тъй като коментарите на клиентите говорят най-добре за нас. За щастие до момента имаме само добри отзиви и ще се радваме и вие да се присъедините към доволните потребители. Напомняме, че даваме гаранция за всяка една от нашите услуги.

Колко струва термографското обследване?

В зависимост от това какъв е проблема, се предлага конкретна цена. Всички наши тарифи ще видите в сайта ни, откъдето ще се запознаете колко струва откриването на локални течове, течове от различни апартаменти, топлинни загуби на сгради и така нататък. Чувствайте се добре дошли да позвъните на телефоните ни, за да ви дадем още информация по темата.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в Бургас на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа