Фирма за откриване на течове с термокамера в Благоевград

Течовете могат да се окажат особено опасни за вашата собственост или имотите, които стопанисвате. Следете стриктно за наличието на такива. Понякога обаче може да се окаже особено трудно да ги забележите или дори да не сте в състояние да разберете от къде точно идват. Това е важен момент, в който на всяка цена трябва максимално бързо да се свържете със специалисти. Само те са в състояние да открият източника на проблема и да го отстранят.

Ако установите наличие на теч или имате съмнение за такъв и имотът се намира на територията на Благоевград, обърнете се към 151® и считайте проблемът за отстранен. Бързо и качествено ще извършим услугата.

Защо да изберете нашите услуги?

Разполагаме с отлични опитни специалисти. Освен това разполагаме с най-модерна техника, с която си служим при търсенето на теч.

Динамично време, в което живеем днес, всеки ден ни поднася нови и нови технологии. Такива възникват във всички областни, включително и ВиК. Ние се стремим винаги да сме в течение с новостите, така че в нашата фирма постоянно се обновяват знанията, техника и правим подобрения на това, с което разполагаме.

Инфрачервена термография

Този метод е една от най-добрите възможности, когато става дума за откриване на течове Благоевград. Това всъщност не е чак толкова нова технология, но към момента е най-добрият начин за извършване на тази услуга. Ние разполагаме с апарати и практикуваме инфрачервена термография.

Това представлява метод, който служи за визуализиране на определени обекти. Визуализацията става с помощта на инфрачервени лъчи. Те се излъчват с помощта на модерната техника, с която разполагаме. Винаги, когато е налична влага или теч, това е съпроводено с дадено температурно отклонение на предметите и обектите, които се намират в близост.

Защо ви трябват професионалисти?

Професионалистите от екипа ни ще извършат оглед и ще ви посочат причините за наличие на влага в дома или офиса. Освен това безпроблемно ще открият всякакви течове, независимо дали става дума за чиста вода – водопроводни щрангове или пък течът идва от канализацията – мръсна вода.

Доверете ни се! С богатия си опит, отлични професионалисти, съвременна техника и достъпни цени със сигурност ще оправдаем доверието ви.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа