Откриване на скрити течове в подземни гаражи с термокамера

В случай, че изпитвате затруднения поради теч в подземен гараж, не изпадайте в паника – няма място за притеснения. Ние от 151® ще ви помогнем да се справите с този проблем. Фирмата ни предлага професионално извършване на услугата откриване на течове в подземни гаражи, като за целта ползваме съвременна апаратура. С нейна помощ извършваме диагностика и професионално ще успеем да се справим с проблемната ситуация. Работим уверено и качествено, като даваме гаранция за своята дейност.

Първата дейност, която ще извършим за вас е локализирането на теча във вашия подземен гараж. Когато установим произхода, ще минем към ремонтни дейности. Действаме с помощта на модерни инструменти и с тях разрешаваме и най-сложните задачи. При установяване на наличен теч в подземен гараж няма нужда от къртене, а изследването се осъществява с помощта на термографска камера и на допълнителна техника.

Нашата фирма разполага с компетентни специалисти. Те ще извършат услугата откриване на теч в подземен гараж за възможно най-кратко време. Освен че ще открием теча, ние ще го и отстраним. Работим с висококачествени материали, като ги ползваме за извършване на изолиране на гаражни стени и покриви.

Причините за поява на течове в подземни гаражи могат да са от най-различно естество. Това е причината да извършим подробен анализ. Той ще установи причините за поява на течовете и какво точно ги предизвиква. Съвсем малко по-късно ще положим грижи за отстраняване на този проблем, който е довел до съответната неприятна ситуация. Нужното време за ремонта се определя от това каква е степента на повредата.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Кога да потърсите нашите услуги?

Ако се стигне до ситуация, в която от тавана на подземния ви гараж да тече вода по автомобилите или пък по стените да се образуват смущаващи мокри петна, то въобще не се колебайте, а веднага ни се обадите. Ако подцените тези явления, това може да доведе до щети в гаража. Избегнете задълбочаването на проблемите, като се обърнете към нас и отстраним своевременно проблема. Свържете се с нас и ще уговорим удобно за вас време, за да извършим услугата.