Откриване на течове от парни инсталации с термокамера

Откриването на течове от парна инсталация в наши дни, не е толкова сложно. В миналото се налагаше разрушаване на част от конструкцията (къртене) и други сложни ремонти. За щастие ние от 151® работим с най-модерната апаратура, която фиксира течовете и разбира какво ги причинява.

Ако искате да избегнете стария и труден метод за откриване на течове от парно чрез къртене, то трябва да се доверите на съвременните технологии и да повикате нашия екип, който ще направи диагностика посредством използването на термокамера. Имайте предвид, че проблемът с тръбите на парното невинаги е видим, което налага употребата на специална апаратура.

В случай, че забележите спад в налягането на системата или влажни петна в близост до радиаторите, е нужно да се обадите на 151®. Наш екип ще Ви посети, за да извърши оглед, а след това ще се премине към същинското откриване на теча. Фиксирането на мястото е много важно, тъй като по този начин ще можете да координирате действието на майсторите.

След като се намери теча и причинителя, може да се премине към извършването на ремонт. В никакъв случай обаче не трябва да се бавите, защото всяко едно забавяне увеличава влагата в дома ви и има риск от сериозни течове, та даже и наводнения, разрушаване на плочки и други.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Защо да използвате нас за тази работа?

Фирмата ни има сериозен опит в откриването на течове от парно, както ще забележите, ако ни гласувате доверие и се възползвате от услугите ни. Работим на професионално ниво използвайки най-добрите методи и съоръжения за локализиране на течащата вода и предотвратяване на проблема. Цените ни са конкурентни, а качеството е гарантирано и не се допускат грешки.

За да получите повече информация относно как откриваме течове от парна инсталация, не се колебайте да позвъните на посочения тук в уебсайта телефон за връзка с персонала ни. Ние ще пристигнем на обекта на уговорената с Вас дата и час, за да Ви избавим от патовата ситуация.