Постигането на максимално оптимално отводняване за плоските покриви има решаващо значение, като пряко влияе на потенциалната им ефективност и на тяхната продължителност на живот.

Застоялата вода върху покрива може да причини доста сериозни щети. Обикновено те трябва да бъдат отводнявани от най-ниските си точки. Ако обаче по някаква причина водата не успее да се оттече, например заради дефектен дренаж, съществува немалък риск за събиране на вода. След себе си тя води още редица проблеми и опасности. Може да се стигне до образуване на водорасли, до влошаване на качеството на хидроизолацията или дори проникване на вода в сградата.

Как да процедирате, ако установите, че покривът Ви задържа вода?

Тъй като този проблем може да прерасне в много по-голям, вземете мерки веднага, щом го забележите. Позвънете на телефона на фирма 151 или се свържете по имейл. Разполагаме с различни помпи. Ще дойдем на мястото веднага, ще видим ситуацията и ще преценим с коя точно от тях ще е най-добре да извършим отводняването.

Неслучайно именно думата „покрив“ се използва като синоним на „дом“. Трябва да го пазите и поддържате в изправност, за да не се стигне до течове. Задържането на вода върху него е опасна, защото може да доведе до неприятен теч. Това ще предизвика необходимост от ремонти, които може да не са само козметични.

Какви са цените за отводняване на покриви, които предлага фирма 151?

Почти на всеки поне веднъж в живота му се случва да пострада от наводняване на помещение – домът, мазето, двора, покрива… Това са сериозни ситуации, които могат да бъдат опасни, ако не се вземат навременни мерки. Фирма 151 има за цел да предлага достъпни цени на клиентите си, за да може всеки да се възползва от услугите ни, когато има нужда от тях. Точната цена се изчислява основно на база площта, която трябва да бъде отводнена.

Покривът е една от най-важните части от дома. Грижете се за изрядното му състояние, за да избегнете много по-съществени бъдещи проблеми. Ако забележите, че покривът задържа вода (което може да се случи с всеки плосък покрив), обадете ни се веднага, за да го отводним и да не предизвика това по-сериозни щети в бъдеще.