Отводняване на мазе в София

151® разполагаме с екип от специалисти, които винаги с професионализъм се справят с отпушване на канали по различни начини и с бързо отводняване на различни помещения. Ако мазето Ви се наводни, не се колебайте да се обърнете към нас – ние ще Ви помогнем на момента!

Наводняването на мазе най-често се случва като последица от запушване в хоризонталния щранг. Такова запушване води до покачване на нивото на водата в съответната част от канала и така причинява наводняване.

Възможна причина за наводняването на мазета е навлизане на количество вода от подов сифон или през шахта. Конкретната причина за случилото се може да се установи единствено от специалисти. Никога не губете време в случай, че мазето, складът или гаража започне да се наводнява, а веднага се обадете на 151®!

Наводняването не дава възможност да влизате в помещението си, нито пък да го ползвате. Водата залива съхраняваните в мазето предмети, всички инструменти, различни материали и други, които са разположени на пода и ги превръща в негодни. Гипсокартон, мазилки и различни други облицовки се повреждат също под въздействието на водата, а това означава, че ще трябва по-късно да се сменят. Това е неотменно свързано с време, усилия и пари.

В мазето обикновено държим доста неща, а всички те ще са изложени директно на риск при евентуално наводнение.

Наводняването е възможно да засегне дори и съседно помещение. Така може да причини вреди дори и на вашите съседи. Това са причините да е важно и да трябва да се действа бързо. При проблем моментално се обадете на специалистите по отводняване от 151®.

Специализираното оборудване на 151® за отводняване

Специализираното ни оборудване предоставя възможност за скоростно изпомпване на водата. Използваме мощни помпи, които са с много високо налягане. Те бързо отстраняват водата и предотвратяват щетите в помещението ви. Шланговете ни са достатъчно дълги и могат да стигнат до всяка част даже и на голямо мазе.

Използваните водни помпи са с различен дебит. Подбираме най-подходящата според вида на помещението. При всички положения трябва да е достатъчно мощна, за да се справи със съответната степен на наводняване. При много сериозно заливане с вода се ползва изключително мощна помпа.