За съжаление често се случват и неприятни неща. От част от тях няма как да се предпазим, те просто не зависят от нас. Други е възможно да бъдат избегнати, но се сещаме, че е било необходимо да вземем предпазни мерки, едва когато вече бедата е станала.

Наводнението е едно от нещата, които може да се случат на всеки и не винаги има как да се предпазим от него. Ако този проблем Ви споходи, обърнете се към 151! Ние бързо и професионално ще отводним къщата Ви!

Причини за наводнението

Къщата може да се наводни по различни причини. При всички положения общото е едно – това е голям проблем!

Наводнението най-често е последица от проблеми с канализацията, спукани тръби, поройни дъждове или интензивно снеготопене. Домовете, които се намират в близост до река или друг воден басейн, са особено застрашени, защото нивото на водата по много причини може да се повиши и тогава тя просто „влиза“ в къщата.

Как да действате при наводнена къща?

При всички положения най-доброто решение е едно – да излезете извън дома и да повикате професионалисти, които знаят какво да правят в такава тежка ситуация. Ние от 151 имаме уменията да се справим с проблема, както и нужната техника.

До какво може да доведе наводнението?

Проблемите, до които може да доведе наводнена къща, са безкрайни, затова трябва да се действа скоростно за отстраняването на водата. От 151 знаем колко е важна бързината в такива ситуации, така че при подобни повиквания се отзоваваме моментално и изпомпваме водата.

При наводнение застрашена е цялата покъщнина. Мебелите и електроуредите е много вероятно да се повредят след намокрянето. Колкото по-дълго време останат във водата, толкова по-малки са шансовете да са читави след това. Самите стени и електрическата инсталация на къщата също са в голяма опасност по време на наводнение.

Защо да повикате специалистите от 151?

Потърсете ни, ние добре знаем колко ценен е домът, затова бързо ще сме на мястото и ще изпомпим влязлата вода. Имаме техниката, която е много важна в такива ситуации. Бързото отводняване позволява да съхраните голяма част от покъщнината си, както и здравината на самото жилище. Екипът на 151 ще Ви помогне!