Отводняване на двор в София

Наводняването на двора може да бъде сериозен проблем. Ако и Вие се сблъскате с него, обадете ни се като специалистите в тази област. Ние сме експерти в областта на отводняването и отпушването на канали. Не се колебайте да ни се доверите, ще останете доволни от бързата и качествена работа на екип 151®.

Дворът може да се наводни по различни причини. Това е свързано с дискомфорт, но не само. Крие и доста опасности. Дворът може да се напълни с вода по различни причини. Може да е причинено от пороен дъжд, запушени шахти в близост до дома, преливащи водоизточници, запушени тръби. Водата ще се оттича, ако имате добре изградена напоителна система. Ако обаче в системата има проблем или тя е прекалено голямо количество, няма да изтече и постепенно ще наводни двора.

Веднага, щом забележите, че дворът Ви започва да се наводнява, е най-добре да се обадите на фирма 151®. Професионалистите най-добре знаят как да постъпят в проблемни ситуации.

Може да се свържете с нас по телефон като нашите колеги – оператори ще Ви обслужат любезно, ако забележите, че започва да се наводнява някое помещение в къщата или блока ви или пък двора на дома. Ще пристигнем бързо на мястото и ще отстраним проблема. Разполагаме с няколко различни помпи, включително и със супер мощна помпа за възможно най-бързо изпомпване и справяне дори с масивни наводнения.

Какво да правите след отводняването?

Има мерки, които е добре да вземете, след като изпомпването на водата от двора вече е факт. Трябва да стартира важният процес на сушене.

След бързото отстраняване на водата е важно да започне и сушене и предпазване от скорошно повторно наводняване. Така ще понесете минимални щети и основите на дома Ви няма да са под заплаха. Също ще можете да спасите поне част от насажденията си, ако реагирате бързо.

Важно е да намерите начин да осигурите оттичане на водата при евентуален силен дъжд. При паднало обилно количество сняг, добре трябва да почистите около дома. Ако снежната покривка остане там, когато започне да се топи, е вероятно да причини ново наводняване.