151 разполагаме с екип от специалисти, които винаги с професионализъм се справят с отпушване на канали по различни начини и с бързо отводняване на различни помещения. Ако мазето Ви се наводни, не се колебайте да се обърнете към нас – ние ще Ви помогнем на момента!

Защо се наводнява мазето?

Наводняването на мазе най-често се случва като последица от запушване в хоризонталния щранг. Такова запушване води до покачване на нивото на водата в съответната част от канала и така причинява наводняване.

Възможна причина за наводняването на мазета е навлизане на количество вода от подов сифон или през шахта. Конкретната причина за случилото се може да се установи единствено от специалисти. Никога не губете време в случай, че мазето, складът или гаража започне да се наводнява, а веднага се обадете на 151!

Защо трябва да се действа бързо?

Наводняването не дава възможност да влизате в помещението си, нито пък да го ползвате. Водата залива съхраняваните в мазето предмети, всички инструменти, различни материали и други, които са разположени на пода и ги превръща в негодни. Гипсокартон, мазилки и различни други облицовки се повреждат също под въздействието на водата, а това означава, че ще трябва по-късно да се сменят. Това е неотменно свързано с време, усилия и пари.

В мазето обикновено държим доста неща, а всички те ще са изложени директно на риск при евентуално наводнение.

Наводняването е възможно да засегне дори и съседно помещение. Така може да причини вреди дори и на вашите съседи. Това са причините да е важно и да трябва да се действа бързо. При проблем моментално се обадете на специалистите по отводняване от 151.

Специализираното оборудване на 151 за отводняване

Специализираното ни оборудване предоставя възможност за скоростно изпомпване на водата. Използваме мощни помпи, които са с много високо налягане. Те бързо отстраняват водата и предотвратяват щетите в помещението ви. Шланговете ни са достатъчно дълги и могат да стигнат до всяка част даже и на голямо мазе.

Използваните водни помпи са с различен дебит. Подбираме най-подходящата според вида на помещението. При всички положения трябва да е достатъчно мощна, за да се справи със съответната степен на наводняване. При много сериозно заливане с вода се ползва изключително мощна помпа.