Направа на ел инсталация за офиси в София

Специалистите, които обслужват клиентите на 151®, са квалифицирани, отнасят се с отговорност към работата си и се справят с бързина и прецизност към клиентите си. Извършваме редица услуги, като част от тях са свързани с направа на електрически инсталации, обслужващи дадена сграда. Направата на ел инсталация за офиси е част от нашата дейност. Тези инсталации са различни видове. Те могат да бъдат външни, вътрешни, силови, осветителни, захранващи съответно оборудване, занулителни, мълниезащитни, заземителни и др.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Специалистите ни са готови да проектират, да изградят и да монтират електроинсталацията за офиса, от която се нуждаете. Ще създадем всичко професионално и с много високо гарантирано качество. Винаги работим стриктно и спазваме всички стандарти, които са свързани със сигурността.

Видове инсталации

Без значение от това какъв е видът на електрическата инсталация, дали тя е външна или вътрешна, дали е осветителна, захранваща или пък друга, специалистите ни са на ваше разположение. Ще работят коректно за вас от началото на процеса на проектирането чак до предаването на готовата инсталация в офиса за експлоатация.

Спецификата и мащабите на конкретния обект всъщност не са от особено значение, защото ние разполагаме с подходящи екипи, които са с богат опит и са се справяли с  най-различни случаи в процеса на проектиране, изграждане, монтиране и поддържане на електрически инсталации за разнообразни проекти и обекти на работа. Специализирани сме в извършването на окабеляване на офиси.

Гарантиране на безопасността

Когато се правят външни инсталации на офиса, тогава трябва да се има предвид нуждата от високо ниво на гарантиране на безопасността им. Причината е, че те, обикновено се разполагат на полуоткрити или дори открити места. Често са под навесни конструкции, намират се до външни стени, служат за осветяване на градини, паркове и т. н. Там те са изложени директно на неблагоприятни климатични условия като сняг, дъжд, висока влажност на въздуха и други подобни, като това е предпоставка за създаването на всевъзможни рискови ситуации.

Предлагаме на своите клиенти изграждане на ел инсталации за офис, които могат да бъдат вътрешни или външни. Освен тази дейност, нашата фирма извършва и ремонт на електрически инсталации, които вече съществуват.