Монтаж на тоалетна чиния в София

Ако имате нужда от ВиК специалист, който да направи висококачествен монтаж на тоалетна чиния, то ние от 151® ви предлагаме тази услуга на много достъпна цена. Смяната на тоалетна чиния, може да бъде провокирана от обемисти или твърди предмети попаднали в нея, а също и от поява на течове. Екипът ни ще открие повредата и ще я отстрани за възможно най-кратък срок.

Водопроводчиците на 151® са готови да извършат монтаж на тоалетна чиния с моноблок, тоалетно казанче, писоар и биде. До този момент сме инсталирали множество тоалетни чинии, така че можете да бъдете сигурни в нашите възможности. Ако се наложи ще направим демонтаж на старата чиния, и ще монтираме новата, за да получите максимална доза комфорт в жилището.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Има голяма вероятност ремонтът на тоалетна чиния да бъде съпроводен от подмяна на канализационни тръби. По този начин се прави една своеобразна застраховка срещу запушвания и течове. Новата канализация се изгражда от ВиК специалисти, така че е по-добре да забравите за самоинициативите, и да поверите тази работа на професионалисти, които знаят какво правят.

При монтажа на тоалетна чиния, се извършва пробно слагане, за да се види дали чинията пасва на пространството. Детайлните очертания са важен фактор за инсталацията на тоалетна чиния в обособеното за това помещение, ако не искате да се сблъскате с неприятни проблеми в бъдеще.

Обикновено, когато купувате тоалетна чиния, тя идва в комплект със свързващите елементи, от сорта на болтове, гайки, пластини и винтове. Понякога обаче се налага чинията да се залепи на определеното за това място, ако искате да има по-висока стабилност. Ето защо можете да се доверите на нашия опит, чрез който ще получите дълготрайна и здрава тоалетна чиния у дома.

Какви са цените за монтаж на тоалетна чиния?

От вида на тоалетната чиния, зависи и цената за монтаж. Обикновено цифрите варират между 40 и 60 лева, но това ще се реши, след като се запознаем с конкретните нужди на клиента. Бързаме да ви успокоим, че цената за монтаж на тоалетна чиния не е висока, и със сигурност ще можете да си я позволите. За да получите по-изчерпателна информация, може да се свържете с нас по удобен за вас начин, а персоналът ни ще ви обслужи, така че да останете напълно доволни.