Електротехник за монтаж на стълбищен автомат

Ако не знаете какво е стълбищен автомат, то ние ще обясним накратко. Това е компонент, който регулира работата на стълбищното осветление. Той позволява на живущите във входа да задействат лампите на даден етаж, като натиснат вътрешен бутон в апартамента си или осветлението да се задейства при преминаване. В този ред на мисли, ако имате нужда от монтаж на стълбищен автомат, не се колебайте да потърсите специалистите от 151® за тази работа.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Осветлението в панелните блокове от изключително голямо значение за съкооператорите. Последните често съблюдават за това кой влиза или излиза от входа в късните часове, тъй като не е тайна, че обирите стават все по-често явление у нас. Ако липсва светлина на етажа, то притеснението на хората нараства. И ето тук се намесваме ние, за да им го осигурим.

За щастие в наши дни, не е необходимо да си правите труда, да натискате вътрешния бутон за задействане на лампите на етажа. Това може да стане напълно автоматично чрез монтирането на специални сензори, за които сме дали информация в сайта ни. При качване на човек пеша или пристигане с асансьора, осветлението се задейства моментално и предоставя пълна видимост.

Ние си имаме стълбищен автомат, защо да Ви повикаме?

Много често този тип електроника създава проблеми. Не става дума само за изгорели крушки, а за пълен отказ на осветлението да работи, тъй като самият автомат е развален. Тук имате два варианта, като единият е да платите за ремонт, а другия е свързан с пълната подмяна на устройството. И в двата случая обаче можете да потърсите електро услугите на 151® в София.

Очертахме картината със стълбищното осветление, така че може би сте ни разбрали добре. За консултации, заявки за ремонти, подмяна или монтаж на стълбищен автомат, не се колебайте да се свържете с екипа ни на посочените на началната ни страница телефони и адреси за контакт. Даваме дългосрочна гаранция за материалите, с които работим, така че бъдете спокойни!