Монтаж и подмяна на кранове в София

Спирателните кранове са от голямо значение за вашето жилище. С тяхна помощ спирате водоснабдяването при аварии във водопровода. В по-старите сгради този вид кранове не са подменяни с много години, което може да доведе до аварии, от сорта на течове и наводнения. Препоръчва се смяната им да се извърши възможно най-скоро, за да се предотвратят рисковете.

Много хора предпочитат монтиране на нови спирателни кранове, с чиято помощ да прекъснат притока на вода в казанчето на тоалетната или даден щранг. Монтажът на крановете трябва да бъде извършен от специалист, така че можете да се доверите на нас от 151® и професионалния ни екип от водопроводчици. От правилния монтаж на крановете зависи и добрата им работа.

Не се препоръчва да монтирате спирателни кранове сами, тъй като това може да доведе до неочаквания проблеми във водопровода. По-добре инвестирайте във ВиК фирма, която да свърши работата с вещина. По този начин ще се радвате на работещ и безопасен тръбопровод в обекта.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Ако например имате проблем със спукана тръба, която става причина за наводнение, не само в дома ви, но и в апартаментите от по-долните етажи, то трябва да реагирате веднага. За целта се използва спирателния кран, който ще прекъсне водоснабдяването, докато дойдат техниците, за да поправят проблема. В случай че крана е дефектирал и не е подменян повече от 15 години, ще срещнете спънки при спирането на водата, и ще трябва да я изключите централно от мазето.

Днес вече имат възможност да сложите спирателни кранове и за тоалетната чиния, като по този начин ще прекъснете постоянно течащата вода, която води до по-големи разходи. Предлагаме ви да се свържете с 151®, за да извършим монтаж на спирателен кран там, където е необходимо.

Колко струва монтажа на спирателен кран?

В зависимост от това, дали ще монтирате спирателен кран за тоалетно казанче, сферичен спирателен кран, кеклов спирателен кран или други специфични спирателни кранове, ще ви бъде предложена конкретна цена. Последната ще разберете, след като се свържете с екипа на 151®, както и ако потърсите информация за нашите тарифи на страниците на нашия уебсайт.