Монтаж на батерии / смесители по домовете

Монтажът на смесител за мивка или душ, трябва да бъде извършен от професионалист, ако искате да получите максимална функционалност и да се предпазите от евентуални проблеми при експлоатацията с уреда. В зависимост от това, дали използвате стенни или стоящи смесители, ще се извърши необходимия ремонт, за който се изисква достатъчно опит и специални инструменти.

За да се закрепи новия смесител в банята или кухнята, е нужно първо да се демонтира старият. Това понякога е трудна задача, която не може да бъде извършена от лице, което не познава материята. За целта ние от 151® ще се намесим решително, за да постигнем качествен монтаж на смесител във вашия дом. След нашата намеса всичко ще работи правилно и във ваша полза.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Смесителите за мивки и душове се монтират по много специфичен начин, така че не бива се опитвате да вършите тази работа сами. Много хора имат желанието да спестят някой лев от намесата на водопроводчик, но се сблъскват с корозирали резби, труден демонтаж на старите смесители, невъзможно за добро закрепване на новите и какви ли не други проблеми.

Ако искате да си спестите много нерви и време, то най-доброто решение, е да се обадите на екипа на 2one.bg, който ще пристигне във вашия дом, и ще извърши необходимия ремонт. Притежаваме качествена техника и инструменти, за да ви поднесем отлична услуга срещу възможно най-ниска сума пари. До този момент много домакинства останаха доволни от нашите гъвкави предложения.

Скъп ли е ремонта по монтаж н смесител?

Не, не бихме казали, че е скъпо да поръчате монтаж на смесител. Това е рутинна услуга, която не отнема много време на техниците и не изисква някакви задълбочени познания. Разбира се, цената зависи от вида на въпросния смесител и на мястото, където ще бъде монтиран. И, защото не искаме да бъдем голословни ви препоръчваме да се свържете с нас, за да ви дадем оферта.

Днес вече имате верен съюзник, който ще се заеме с изпълнението на ВиК ремонтите, така че няма от какво да се притеснявате. Без значение, дали говорим за монтаж на батерия или смесител, можете да ни гласувате доверие, тъй като ние имаме опит, и ще ви бъдем от полза.