Монтаж на перални машини в София

В случай, че се нуждаете от ВиК фирма за монтаж на перална машина, то Вие сте попаднали на точния сайт. Ние от 151® ще инсталираме новата ви перална или се заемем с преместването на стария водопровод, за да бъде монтирана машината. Работим на много достъпни цени, както ще се убедите, след като разгледате конкретните ни оферти и тарифи в предвидената за тях страница.

С наша помощ много български домакинства се сдобиха с нова перална машина и облекчиха ежедневието си. Да, наистина монтажът на машината не е особено лесен, но пък за нас няма невъзможни неща, тъй като работим с професионални техници, които използват съвременни инструменти и оригинални материали в практиката си. Така постигаме отлични крайни резултати.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

За да се постави перална машина в дома ви, е нужно да се създаде извод за водата и свързващ канал. Това е трудна задача за човек, който не разбира от водопровод и канализация, което налага намесата на специалист, който да изпълни задължението с необходимата вещина. А ето и какво можем да ви предложим за прецизния и точен монтаж на пералната машина у вас:

  • Монтаж на нови спирателни кранове
  • Водопровод и канализация за пералната машина
  • Възможност за скрит монтаж на перална машина
  • Изграждане на нужните елементи за монтаж на пералната
  • Вкарване в експлоатация на пералната машина

Това са само основната част от дейностите, които можем да предложим на потребителите. С наша помощ ще можете да пуснете пералната си, веднага щом екипът ни напусне обекта ви. И, за да бъдете сигурни в нас, ще ви дадем гаранция за всички ремонти, които извършим в апартамента или къщата ви. Желаем да останете доволни, и ще направим всичко според вашите изисквания.

Колко струва извършването на монтаж на перална машина?

Монтажът на перална е трудоемка работа свързана с много инструменти и части. Ето защо цената зависи от ресурсите, които ще бъдат приложени в работата ни. Ако искате да получите конкретна оферта, ще трябва да извършим предварителен оглед в дома ви, след което ще ви запознаем и с крайната цена. Разбира се, това е една инвестиция в удобството и хигиената за жилището ви.