монтаж на перални и сушилни машиниАко имате нужда от водопроводчик за монтаж на перална машина, то Вие сте на правилното място. Ние ще дойдем във Вашия дом и ще монтираме новата Ви перална машина или ако се налага само преместване на водопровода - това не никакъв проблем за нас.

Не се притеснявайте за всички главоболия, които могат да дойдат с намирането на правилните материали, необходими във Вашата ситуация или ако не знаете какво точно трябва да се направи.

Какво можем да Ви предложим:

  1. Монтиране на: нови спирателни кранове, канализация, водопровод или всичко необходимо за Вашата нова машина.
  2. Предлагаме също така и скрит монтаж.
  3. Ако ремонтирате Вашата кухня, можем да изработим водопроводната инсталация в екип с екипа, който изработва кухнята.

Гарантирано експертно обслужване!

Монтажът на новата перална машина може да изглежда сложен за някои хора, но за нас това е нашата работа. Нашите водопроводчици са квалифицирани и ще направят всичко необходимо, за да Ви помогнат възможно най-бързо в подобна ситуация.

Цени за монтаж на перални машини 2018г.

Посочените цени са с включен ДДС.

Вижте пълната ни ценова листа за ВиК услуги в София.

Изграждане на водопроводна и канализационна инсталация Мярка Цена (лв.)
4 Изграждане на извод за вода и канал за свързване на: перална машина, съдомиялна, бойлер. (с материали ПРИ НЕОБХОДИМОСТ) бр. 60.00
Описание Мярка Цена (лв.)
44 Свързване на перална или съдомиялна машина. бр. 35.00

Крайната цена се определя след посещение от наш представител, за да улесним нашите клиенти предлагаме безплатна консултация на място в рамките на гр. София при ангажиране за монтаж на перална машина. (консултациите на място се заплащат, след което сумата се приспада).

За записване на час за посещение използвайте контактната форма в горната част на страницата или се свържете на посочените телефони.