Монтаж на мивка за кухня в София

За да се извърши правилен монтаж на мивка за кухня, е нужно да имате необходимите разбирания в сферата на водопровод и канализация. Ако обаче не сте компетентни по тази тема, то най-доброто решение е да се свържете с нас от 151®, за да направим ремонта по най-добрия начин, който да доведе до по-голяма функционалност и комфорт в кухненското ви помещение.

От водещо значение е, дали мивката ще монтира върху стар или нов плот в кухнята ви. Разбира се, имате възможност да избирате от голям асортимент кухненски мивки, с чиято помощ да вършите ежедневните си задължения и да почувствате функционалността на този важен уред. В магазините за обзавеждане на дома ще разгледате всички предложения за качествени мивки.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

При положение че ви предстои монтаж на мивка за кухня, трябва да се съобразите с някои важни специфики на този ремонт. Така например, при смяна на мивка се гледат броя на дупките и тяхната големина, от които зависи инсталацията на смесителя. Тези и други важни моменти при монтиране на мивка, са в компетенцията на нашите техници от 151®, тъй че можете да ни потърсите, когато имате нужда от такъв вид помощ. Ние от своя страна даваме 100% гаранция.

Ако се опитате сами да направите самостоятелен монтаж на кухненска мивка, то това може да ви отнеме доста време, докато свържете елементите. Не така стоят при нашите ВиК специалисти, тъй като те използват много модерни инструменти и извършват работата за възможно най-кратък срок от време. В случай, че ние монтираме мивката в кухнята, това ще стане бързо и сигурно.

В наши дни много български домакинства търсят монтаж на мивка за кухня, защото не могат да се справят сами и искат квалифицирана помощ. Не можем да ги съдим, тъй като познаваме спецификата на тази работа и сме длъжни да се намесим решително, за да разрешим проблема.

Какви се цените за поставяне на кухненска мивка?

Цените за поставяне на кухненска мивка зависят от конкретната услуга. Вие сте хората, които ще посочат, дали искат свързването на шкафа с мивката, самостоятелен монтаж на мивката или демонтаж на стара и монтаж на нова мивка. За повече информация относно цените, на които работим можете да ни пишете по имейла на фирмата, или да позвъните на нашите телефони.