Монтаж на мивка за баня

Ние от 151® предлагаме монтаж на мивка за баня, като извършваме демонтаж на старата и монтираме нова, която да ви предложи повече удобства и комфорт. Разбира се, работим с най-добрите материали, така че можете да сте сигурни в добрия краен резултат. Клиентите имат възможност да използват закупена от тях мивка, или да се доверят на нашите изпитан продукти.

Това е рутинна монтажна дейност, която изисква опит във ВиК ремонтите. За щастие ние разполагаме с отлични техници, които няма да си позволят немарливост. Работим на най-високо ниво, което ще забележите, ако се доверите на нас. От нашата компетентна намеса зависи изправността на вашата мивка и предотвратяването на евентуални запушвания в бъдеще време.

Вие можете да изберете монтаж на мивка с ботуш, монтаж на шкаф – мивка за банята ви, монтиране на стенен смесител и други. Всички тези услуги са в компетенцията на 151®, тъй като фирмата има много дълъг опит в манипулациите с водопровода и канализацията. Добрата новина за потребителите е, че предоставяме конкурентни цени, които ще намерите на малко други места.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Немалко ВиК фирми предлагат монтаж на мивка за баня, но ние не само ще свършим задачата с вещина, но и ще предложим цена, от която да останете доволни. От вас зависи дали искате да работим с ваши материали или със собствени, но и при двата случая ще получите качествена услуга и добър краен резултат. До този момент не сме изневерили на нито един потребител.

Монтажът на мивка може да изглежда лесен на пръв поглед, ала това далеч не е така. Свалянето на старата мивка и закрепването на новата могат да отнемат много време, и да костват много нерви на собствениците на апартаменти и къщи. Нашата задача е да ви отървем от това досадно предложение, като използваме необходимите инструменти, за да приключим задачата бързо.

Скъп ли е монтажът на мивка за банята?

Монтаж на мивка за баня на апартамент или къща варира от 60 лева. Сумата може да бъде и по-висока, ако се използват наши материали и продукти закупени от нас. При всички положения обаче ще попаднете на уникална услуга, която ще гарантира дълготрайността на мивката в банята ви. В случай, че имате допълнителни въпроси, то може да ги зададете по имейл или телефон.