Електротехник за монтаж на лунички

Много български домакинства търсят специалист за монтаж на лунички на тавана в апартамент или къща, тъй като този вид осветителни тела придава по-специална атмосфера в помещенията и ги прави по-светли и уютни. Луничките обаче изискват вещ подход от електротехник, който е запознат с материята, така че ние от 151® предлагаме услугите си в София – град и околността.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

В зависимост от формата на луничките и вида на тавана (окачен или стандартен) се използват специфични подходи от майсторите. Вграждането на лампите изисква време и вещ подход, така че не за заемайте с тази работа, ако не разбирате от електро. Още повече, че в определените моменти токовете крият рискове за здравето Ви, като този факт, не бива да се пренебрегва.

При монтаж на лунички на панелен таван работата е по-сложна, защото изисква създаване на специални отвори и връзка ел. инсталацията. Друг е способът при окачените тавани, където методът се различава и е значително по-облекчен. Използването на задължителните инструменти, от сорта на автоматични отвертки, чукове, снадки и нивелири е неминуемо при този вид работа.

Крайният резултат е повече от очарователен, както ще забележите и сами. Светлина се разпределя равномерно, не е дразнеща и създава атмосфера в стила на романтичните пиано барове и заведения. Ако искате да почувствате тази тръпка, то 151® е на ваше разположение.

Скъп ли е монтажът на лунички?

Качественото монтиране на луни на тавана е прецизна работа, която има своята цена. Ако сте готови да я платите, то ще почувствате ползи от инвестицията, които се касаят до по-добрия светлинен поток и неизбежната романтична нотка. В зависимост от броя на луните, които ще монтираме се определя и цената. Обадете ни се, за да уточним всички подробности, и да научите цифрата. Разбира се, ще получите фискален бон за свършената от нас работа по монтажа.

С поставянето на лунички в хола, кухнята или спалнята, ставате по-модерни и в същото време си осигурявате светлината, от която се нуждаете. Най-накрая ще сложите край на агресивното осветление, което пречи на зрението и Ви създава дискомфорт. Потърсете ни за повече подробности по темата.