Фирма за доставка & монтаж на контрол на достъп

151® е надеждна фирма, която осигурява монтаж на системи, които осигуряват контрол на достъпа, както и други системи за сигурност. В състояние сме да изпълним проектиране, да монтираме и да осъществим по-нататъшно гаранционно, както и извънгаранционно обслужване.

При назначаване на персонала провеждаме и обучение на наетите за използване на системите за сигурност. Предоставяме квалифицирано, качествено обслужване, като предлагаме най-добрите цени, които ще откриете на пазара, за този тип услуги.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Ако пожелаете, входът в офиса може да се осъществява с помощта на чип, който е своеобразен тип ключ, а изходът – с помощта на специален, предназначен именно за това бутон. Това е един от вариантите, който съчетава в себе си както простота на употребата, така и ниска цена и цялата необходима функционалност.

Чрез този способ се изключва рискът от фалшификация, кражба или загуба на идентификатора, а също така е абсолютно невъзможно да се предостави идентификатор на друго лице. Това е особено актуално, когато става въпрос за системите, които служат да отчитат работно време.

Вашият смартфон може да бъде ползван и като безжично преносимо удостоверение, с което да си служите като физическо лице. Достатъчно е просто да поднесете телефона в близост до четеца и така ще отворите вратата.

Достъп с код

Кодовият ключ също е много популярен и има своето най-често ползвано предназначение. Предназначен е да бъде монтиран на стени или пък на врати. Възможно е да има светлинна или пък звукова индикация за отваряне, както и двете едновременно – според предпочитанията, които заяви потребителя, след като се запознае с предложенията. Дава възможност за използването на доста голям брой кодове, като те са с различно ниво на  достъп, а също така и регулира времето за достъп.

Картов достъп

Картовият достъп служи отлично при нужда от отчитане на посещаемостта и на контрола на достъпа. Този контрол се осъществява чрез карти и се отличава с особено лесен монтаж и улеснена настройка. Картите могат да бъдат четени от устройствата даже и безконтактно.

Проектиране

Фирмата извършва и проектиране на охранителна сигнализация. Това представлява разработване на оптимално разположение на охранителни системи, които се съобразяват с изискванията на действащите  закони и на нормативните актове.