Ел майстор за монтаж на ел брави / насрещници

Ако желаете да подмените старата врата на вход и искате да си гарантирате сигурност и спокойствие, тогава за вас подходящ вариант е монтажът на електрически брави, предназначени за входни врати. Електрически насрещник представлява заключващ елемент, използван основно за контрол на достъпа, за заключване на общи входни врати, а също за вътрешни офисни и за хотелски врати. Ако решите да се възползвате от услугата и да си гарантирате сигурност, обърнете се към 151®.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Ел бравите са предпочитани поради това, че осигуряват сигурност и удобство и се различават от обикновените брави, защото не се изисква употреба на ключ. Съществуват домофонни системи, като при тях се издава също и звуков сигнал, когато се отвори ел. бравата. Има предимствата и по отношение на сигурността. Например при евентуално земетресение хората от входа трябва просто да натиснат дръжката на вратата и да излязат, а не е нужно да търсят бутони.  Има и брави, при които за излизане е необходимо да се натисне бутон. При земетресение обаче при тях се появява риска шишът на болта да заяде в касата на вратата.

Клиентите често се ориентират към монтиране на електрическа брава с дистанционно. Вариантът е предпочитан за офиси и различни кабинети. Удобството е най-вече в натискането на дистанционното, без значение местоположението ви. То заменя натискането на бутона на домофона, който е монтиран до вратата.

Как да се свържете с нас?

Свържете се с нас по телефона. Скоро след това обучен специалист ще ви посети на място, за да ви консултира.

Ще направи оглед на дограмата с цел да се определи модела ел насрещник, който би бил подходящ. От специалиста ще получите и подробна информация за моделите, предлагани на българския пазар. Ако има нужда от допълнително окабеляване, техникът ни ще ви предупреди за това. Ще ви предостави оферта за крайната цена на услугата.

Защо да изберете нас?

Една от дейностите, в които сме специализирани, е монтажът на домофонни системи и на електрически брави. Доказали сме се като надеждна компания, така че можете да ни се доверите без притеснения. Предлагаме на своите клиенти професионални услуги на отлична цена.