Монтаж на батерии и душ смесители в София

Монтажът на душ батерия крие някои специфики, така че най-доброто решение, е да дадете тази работа на нашите специалисти от 151®. Много често се случа, така че изводите в банята да са поставени по грешен начин, но това няма да затрудни екипа ни, който ще се справи по най-добрия начин със задачата, която му поставите. Добрата новина е, че предлагаме наистина ниски цени.

По всяка вероятност, ако сте се опитвали да извършите демонтаж на стара душ батерия, знаете колко трудоемка е тази работа. Трудните за достъп фитинги и корозиралите тръби, могат да създадат доста неприятност. За целта 151® използва съвременни материали и инструменти, с чиято помощ ще се извърши бърз и качествен демонтаж на старата батерия и монтаж на новата.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Разбира се, че ако имате опит с ВиК ремонтите, то не е нужно да викате специалисти за монтаж на душ батерия. Ако обаче никога не сте се занимавали с водопровод и канализация, то не се захващайте с тази работа, защото вместо правилно изпълнение, може да допуснете грешки, които ще ви струват скъпо на по-късен етап. За целта се свържете с водопроводчик, който ще помогне.

Неправилно направеният монтаж на душ батерия често става причина за скрити течове и дори наводнения. В този ред на мисли, е по-добре да поверите задачата на професионален техник, без да излагате на риск мокрото помещение в дома ви. Имайте предвид, че услугата по демонтаж и монтаж на душ батерии, не е толкова скъпа и можете да минете с по-малко от 50 лева.

Потърсете 151® за монтаж на душ батерии

Ние от 151® извършваме висококачествен монтаж на душ батерии, така че можете да ни използвате по всяко време. Това, което ни отличава от другите ВиК фирми е, че действаме бързо и не взимаме огромни суми за обикновени ремонтни дейности. От екипа ни можете да очаквате любезно обслужване, подробно обяснение на ремонта, бързо действие и познаване на материята. Не се колебайте да се свържете с нас, ако ви предстои монтаж на душ батерия в жилището ви.