Изпълнение на мазилки и шпакловки в София

Ние от 151® предлагаме мазилки и шпакловки посредством нанасяне на специален разтвор на подовите настилки и стените. С наша помощ клиентите ще постигнат изглаждане и изравняване на повърхностите. Разполагаме с необходимите материали и пособия, за да Ви предложим качествена работа, от която със сигурност ще останете доволни. Всичко това получавате срещу една наистина достъпна цена за този важен вид ремонтни дейности.

Мазилки и шпакловки се правят в апартаменти, къщи, офиси, търговски обекти и въобще там, където е необходим блестящ ефект за пода, тавана, стените, работните плотове и така нататък. И, понеже знаем, че от водещо значение в ремонтите е подготовката на изпълнителите, то ние ще ви предложим висококвалифицирани майстори, които могат да се справят с всяка една задача.

Пълният списък с услуги ще намерите на нашия сайт, а ако има нещо, което сме пропуснали, то не се притеснявайте да се свържете с нас, за да потърсите допълнителна информация. В следващите редове ще презентираме видовете мазилки и шпакловки, които предлагаме:

  • Гипсови мазилки – обикновено те служат за основа по гипсови и тераколени шпакловки;
  • Вароциентови мазилки – използват се, преди полагане на гипсови и тераколени шпакловки. Намират приложение при по-големите неравности;
  • Шпакловки с гипсово лепило – много практични и подходящи за изграждането на естетически издържан интериорен дизайн;
  • Шпакловки с теракол – предназначени за външна употреба, особено при фасадните изолации. Подходящи са също така и за мокри помещения. Тераколените шпакловки са на циментова основа и дават много добри резултати;
  • Други шпакловки – добавяме и т.нар. фини шпакловки, с чиято помощ ще постигнете отличен интериорен ефект;

Ето такива мазилки и шпакловки можем да предложим на клиентите, за да ги зарадваме с качество и прецизност. Извършваме работата с вещина и не допускаме никакви грешки. Специално за Вас даваме и гаранция за изпълнението на възложената ни работна мисия.

Защо да изберем Вас за тази работа?

Ако изберете мазилки и шпакловки от 151® няма как да останете разочаровани. За разлика от много анонимни майстори, ние не вършим половинчати неща, а се стремим да дадем максимума от възможностите, за да удовлетворим и най-взискателните потребители. Вие ще се уверите в думите ни, ако позвъните на нашите телефони и поръчате дадена услуга.