Къртене на тухла в София

За да сте напълно спокойни, че къртенето се извършва качествено, съветваме ви да оставите всичко в ръцете на професионалните бригади по къртене на 151®. Ние ще Ви предложим качествено и изгодно къртене на стени, без значение какъв е типът на повърхността. Обадете ни се или пишете на имейла на фирмата и ние ще дойдем на място, за да огледаме какво точно е естеството на работа и да обсъдим как желаете да бъде извършена. Без значение дали се нуждаете от пробиване, разрушаване или къртене на стена от тухла, бетон или пък панел – можем да свършим всичко за минимално време, а крайният резултат от работата ще бъде повече от задоволителен, дори впечатляващ за Вас.

Като допълнение към къртенето на тухла като услуга, можем да Ви предложим и почистване на всички строителни отпадъци, които са се натрупали и тяхното извозване със собствен транспорт до предназначено точно за целта място.

Комплексната услуга е отлично решение. Само си помислете колко хубаво би било – излизате от дома си и само след не повече от няколко часа се прибирате у дома. Работата, която желаете, е свършена, а от обичайната бъркотия и мръсотия след това няма и следа.

Какви са предимствата, които ще получа ако заявя услугата Къртене на тухли?

Ако и във Вашия дом или офис е дошъл моментът, в който да реализирате желаните интериорни промени, със сигурност виждате колко много работа предстои и се чудите откъде да започнете. Специализираните къртачи в бригадите на 151® имат всички необходими знания, опит и умения, за да изкъртят тухлите или да разрушат стените вместо Вас, бързо и качествено.

Къртенето на всяка повърхност си има тънкости, които сме усвоили във времето. Добре знаем какво може и какво не бива да се върши според различния вид стени. Екстремално можем да елиминираме рисковете, да осигурим висока степен на безопасност и пълна сигурност на работната площадка.

Процес по къртене на тухли и събаряне на тухлени стени

Процесът на къртенето винаги протича с предварително провеждане на оглед на обекта. Тогава се прави предложение с конкретната цена и се изготвя план за действие според случая. Доверете ни се!