Изгодно къртене на комин в София

Ако Ви предстои къртене на комин, най-доброто, което може да направите, е да се обърнете към професионалистите от фирма 151®. Все още има хора, които предприемат действието сами или с помощта на приятели. Това обаче е специфична акция и най-сигурно би било работата да е в ръцете на опитни майстори.

Може да искате да махнете стария комин с цел да освободите повече място в някоя от стаите например? Ние от фирма 151® сме правилният избор! В лицето на нашия екип ще откриете фирма, която ще обърне всичкото нужно внимание на работата си и желанията Ви как точно да бъде извършена тя. Преди да предприемем действие, предлагаме да Ви направим оглед и консултация, за да проверим дали желаната реконструкция на комина ще бъде възможна.

Как работим?

Къртим комини бързо, качествено и професионално. Разполагаме с техника и с отлични специалисти. Не оставяме бъркотия след себе си – поемаме отговорност да ограничим мръсотията единствено до помещението, където ще се предприеме събарянето на комина. Имаме модерна, нова техника, с помощта на която ще намалим разпръскването на сажди и прах. След като приключим с работата, веднага ще съберем строителните отпадъци. След къртенето предлагаме и да почистим, както и да извозим боклука до обособени със закон сметища.

Цена за къртене на комин от 151®

Събарянето на комин, а също и всички останали строителни работи, в които е включено къртене и събаряне, изисква работа от опитен екип, за да бъдат свършени правилно. Екипът на 151® добре знае какво върши във всеки отделен момент. Преди да се решите на такава стъпка, трябва първо да се извърши оглед от някой от нашите специалисти. Предлагаме Ви да се свържете с нас, а ние ще дойдем на мястото и ще направим безплатен оглед. След огледа ще можем да Ви дадем конкретна цена и ще посочим времето, което би ни било нужно, за да дойдем и да съборим нежелания комин.

 

Благодарение на богатия дългогодишен опит, който имаме и отличната висококачествена техника, ние винаги работим едновременно бързо и много качествено. Цените ни пък са конкурентни и винаги са сред най-ниските, предлагани в страната.