Фирма за къртене на баня в София

Къртенето на баня обикновено е много сложна процедура, която стряска повечето хора. То се налага, когато отново настъпи времето за ремонт в това помещение. Случват се различни неща, които да подскажат, че е дошло времето за къртене на банята. Може старите плочки да бият вече на кухо. Или просто да не харесвате вече вида ѝ. Или да има скрити течове някъде по тръбите в стената, които да не може да се разбере откъде точно идват. А налага ли се да къртите банята, вероятно си спомняте ужасния труд и всички проблеми, които сте имали последния път при извършване на тази процедура. Ако искате ужасът да не се повтори, обърнете се към фирмата 151®. Ние сме специалисти в тази сфера!

Това обикновено е най-неприятната част от работата, но ние ще я свършим бързо. Имаме всички необходими инструменти. Точната степен на къртене е силно зависима от това какво е състоянието на основата, намираща се под плочките. Перфектният вариант е отлепване на плочките, но без въобще да се наруши целостта на основата, на която са били монтирани. Това обаче е голяма рядкост, в повечето случаи се налага къртене до тухла.

Понякога се търси скрит теч и той е причината за къртенето. В такъв случай екипът на 151® извършва къртенето единствено по продължение на тръбите. Така ще може да се открие течът и тръбите ще могат да бъдат извадени.

Цена от 151® за къртене на баня

Цената, която ще Ви струва къртенето на банята зависи от доста фактори. Фирмата обаче предлага винаги едни от най-добрите цени на пазара, предлагани за подобни услуги! Може да комбинирате къртенето на банята с други услуги, които предлага 151®.

След като изкъртим банята Ви, предлагаме и да почистим и извозим фаянса, теракота и другите отпадъци. За Ваше максимално улеснение предлагаме употребата на наши чували. Можем да изнесем отпадъците и да ги превозим със собствен транспорт до най-близкото сметище.

Ако Ви се наложи къртене на стар или на нов фаянс или теракота в банята, екипът на 151® ще пристигне на място с отлично екипирани къртачи и ще свършим работата за минимално време.