Къртенето на баня обикновено е много сложна процедура, която стряска повечето хора. То се налага, когато отново настъпи времето за ремонт в това помещение. Случват се различни неща, които да подскажат, че е дошло времето за къртене на банята. Може старите плочки да бият вече на кухо. Или просто да не харесвате вече вида ѝ. Или да има скрити течове някъде по тръбите в стената, които да не може да се разбере откъде точно идват. А налага ли се да къртите банята, вероятно си спомняте ужасния труд и всички проблеми, които сте имали последния път при извършване на тази процедура. Ако искате ужасът да не се повтори, обърнете се към фирмата 151. Ние сме специалисти в тази сфера!

Изкъртване на старата облицовка и тръбна инсталация

Това обикновено е най-неприятната част от работата, но ние ще я свършим бързо. Имаме всички необходими инструменти. Точната степен на къртене е силно зависима от това какво е състоянието на основата, намираща се под плочките. Перфектният вариант е отлепване на плочките, но без въобще да се наруши целостта на основата, на която са били монтирани. Това обаче е голяма рядкост, в повечето случаи се налага къртене до тухла.

Понякога се търси скрит теч и той е причината за къртенето. В такъв случай екипът на 151 извършва къртенето единствено по продължение на тръбите. Така ще може да се открие течът и тръбите ще могат да бъдат извадени.

Цена от 151 за къртене на баня

Цената, която ще Ви струва къртенето на банята зависи от доста фактори. Фирмата обаче предлага винаги едни от най-добрите цени на пазара, предлагани за подобни услуги! Може да комбинирате къртенето на банята с други услуги, които предлага 151.

След като изкъртим банята Ви, предлагаме и да почистим и извозим фаянса, теракота и другите отпадъци. За Ваше максимално улеснение предлагаме употребата на наши чували. Можем да изнесем отпадъците и да ги превозим със собствен транспорт до най-близкото сметище.

Ако Ви се наложи къртене на стар или на нов фаянс или теракота в банята, екипът на 151 ще пристигне на място с отлично екипирани къртачи и ще свършим работата за минимално време.