Електро услуги, ремонти и монтажи в София

Изграждането на електроинсталация на апартамент е процес, при който се ползват разпределителни съоръжения, както и проводници и други. Тяхната роля е да доведат електроенергията до консуматорите, каквито са например печките, осветителните тела, хладилниците, бойлерите и редица още електро уреди.

В по-голяма част от случаите жилищата обикновено ползват еднофазен ток. Той идва от двужилните кабели, които носят фазата и нулата. За всичко това и други подобни неща ще се погрижим ние от 151®. Предоставяме всичките си услуги, както и тази, на съвсем достъпна цена.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Трябва да имате предвид, че работата с електрическа енергия може да се окаже много опасна. Това е най-основателната причина, за да се убедите, че трябва да оставите подобни дейности в ръцете на специалистите. Разполагаме с екип обучени електротехници, които ще изградят ел инсталацията на апартамента ви по най-добрия начин. Те ще се съобразят с нуждите ви и с това какви точно битови уреди и осветление използвате в дома си, за да бъде инсталацията точно като за вас.

Не се заемайте сами с тази отговорна задача! Това може да има опасни последици.

Най-важното нещо е захранването да е в пълна изправност. По този начин няма да се появят проблеми от рода на къси съединения или пък опасните токови удари.

Извършваме прецизно оразмеряване при изграждане на ел инсталация на апартамент. По този начин тя съдейства за изрядната работа на всичките консуматори в дома ви.

Защо да изберете нашите услуги?

Използваме единствено материали, кабели и инструменти с високо качество, като по този начин постигаме крайната цел, която е изграждане на сигурна и функционална електроинсталация за вашия апартамент.

Екипът ни предоставя гаранция за качеството на изградената електроинсталация. Работим на достъпни цени и нямаме скрити такси. Ефективността на работата ни е наистина голяма.

Ще се погрижим за всички елементи на ел инсталацията. Ще монтираме електрическото табло, също ще направим окабеляване и ще подсигурим дефектнотоковата защита, която е особено важна. Когато завършим работата си за вас ще имате инсталация, която отговаря на бройката консуматори във вашия апартамент и спомага за функционалността им. Със сигурност ще останете много доволни от обслужването.