151® - Вашият дом. Нашите умения.

Онлайн платформа за коректни и добри специалисти за изпълнението на домашни ремонти.

Какво изпълняваме?

Платформата е в няколко направления, като основно е фокусирана върху намирането на квалифициран домашен майстор - водопроводчик, електротехник или специалист за освежителен или довършителен ремонт. Към текущия момент екипа ни вече е над 50 специалиста.

  • Електро и ВиК - ремонти и монтажи.
  • Довършителни и освежителни ремонти на домове, офиси и др.
  • Отпушване на тръби и канали.
  • Кърти, чисти и извозва на строителни отпадъци
  • Откриване & сондиране на вода

Мисия и цели

Основната ни цел е да достигнем до по-голям брой от семействата и фирмите в гр. София, които ежедневно изпадат в ужас при избори си на коректен и добър водопроводчик или електротехник за техния дом или офис.

В тези ситуации ние винаги сме насреща, като гарантираме адекватно ценообразуване и максимално кратки срокове.

Всеки ден полагаме усилие да подобряваме качеството на изпълняваните от нас услуги, като не пренебрегване и безопасността на нашите екипи.

7

града в страната


Разполагаме с екипи в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Благоевград
30000

изпълнени ремонта


Постигаме сериозен ръст на изпълнените ремонти всяка година.
50

екипа


за територията на гр. София разполагаме поне с един специалист в различните райони за по-бързото реагиране до адреса на клиента.
9

години опит


през това време имахме възможността да подберем добри, коректни и опитни в специалисти всеки в собствената си сфера.

Основни предимства

Три ключови ползи да използвате нашите услуги.
  • Стараем се да правим нещата различно
При възникване на проблем с електроинсталацията и водопроводната система е необходимо да се свържете с нас, като се ангажираме да Ви изпратим квалифициран техник в рамките на деня в зависимост от часа и предварителния ни график. Цените на нашите услуги са изцяло адекватни спрямо пазарните към момента, нещо, към което подхождаме с абсолютно разбиране.
  • Ние намаляваме текущите Ви комунални разходи
Когато клиентите използват нашите услуги за поддръжка на електроинсталацията или водопроводната система ежемесечно, ние сме в позиция да констатираме всякакви неизправности и отклонения преждевременно.
  • С нас Вие ще бъдете спокойни
​Освен че гарантираме за всички наши услуги, които изпълняваме, политиката ни относно рекламация е изцяло в полза на клиента. За повече информация по отношение на гаранционни срокове е необходимо да се обърнете към наш представител при посещение от негова страна, като той любезно да Ви обясни всичко, от което се интересувате. Всяка услуга е индивидуална сама по себе си, както от гледна точка на необходимите материали, така и откъм сложността на изпълнение.

Поддържайте връзка с нас