е търговска марка с изцяло частна собственост и Български инвеститори. Основна дейност е концентрирана в градове с население над 150,000 души, а именно - София, Пловдив, Варна и Бургас, като непрекъснато полагаме старание да оставяме добро впечатление в нашите клиенти и да изпълняваме качествено възложените ни ангажименти.

Дейността на дружеството е в няколко направления, като основно е концентрирана върху изпълнението на ремонтни и монтажни дейности за дома и бизнеса. Също така предлагаме на нашите бъдещи клиенти поддръжка и абонаментна профилактика на електро и ВиК инсталации за административни, производствени и жилищни сгради на територията на гр. София.

Основните ни дейности са в областта на:

Разполагаме с център за приемане на заявки, където Вашата заявка ще бъде приета и ще Ви бъде изпратен специалист възможно най-бързо в зависимост от Вашето желание.

Нашите оператори ще Ви обслужат любезно по телефона и ще Ви изпратят опитен техник всеки ден от седмицата в интервала от 09.00 до 18.00ч.

Основен приоритет за нас е да предлагаме качествени услуги с възможно най-кратко време за реакция и отстраняване на проблема на разумни цени, за да станем Ваш основен партньор при отстраняването на текущи аварии или изпълнението на планувани ремонти и монтажни дейности за дома или бизнеса.

Мисия и цели

Основната ни цел е да достигнем до по-голям брой от семействата и фирмите в гр. София, които ежедневно изпадат в ужас при избори си на коректен и добър водопроводчик или електротехник за техния дом или офис.

В тези ситуации ние винаги сме насреща, като гарантираме адекватно ценообразуване и максимално кратки срокове.

Всеки ден полагаме усилие да подобряваме качеството на изпълняваните от нас услуги, като не пренебрегване и безопасността на нашите екипи.

Основни предимства

Три ключови ползи да използвате нашите услуги.

  • Стараем се да правим нещата различно

При възникване на проблем с електроинсталацията и водопроводната система е необходимо да се свържете с нас, като се ангажираме да Ви изпратим квалифициран техник в рамките на деня в зависимост от часа и предварителния ни график. Цените на нашите услуги са изцяло адекватни спрямо пазарните към момента, нещо, към което подхождаме с абсолютно разбиране.

  • Ние намаляваме текущите Ви комунални разходи

Когато клиентите използват нашите услуги за поддръжка на електроинсталацията или водопроводната система ежемесечно, ние сме в позиция да констатираме всякакви неизправности и отклонения преждевременно.

  • С нас Вие ще бъдете спокойни

Освен че гарантираме за всички наши услуги, които изпълняваме, политиката ни относно рекламация е изцяло в полза на клиента. За повече информация по отношение на гаранционни срокове е необходимо да се обърнете към наш представител при посещение от негова страна, като той любезно да Ви обясни всичко, от което се интересувате. Всяка услуга е индивидуална сама по себе си, както от гледна точка на необходимите материали, така и откъм сложността на изпълнение.

Екипи

Всички наши техници притежават необходимите експертни умения, образование и трудов стаж в областта и са в състояние да Ви помогнат при необходимост, като са задължени да се отнесат с необходимата сериозност и професионализъм.

Гаранционни срокове

Гаранционният срок за изпълнените от нас дейности зависи от: вида, типа на услугата и използваните материали, от които имате нужда.

За повече информация попитайте на място нашите представители или проверете тук.